پاسخ به:مسئول چندرسانه ای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
شنبه 19 مهر 1393 1:33 PM
ضمن قدردانی از زحمات شما. و تشکر از اینکه قبول زحمت فرمودید و در صندلی داغ این هفته شرکت کردید.
عید غدیر بر شما مبارک. به شما و همه همکارانتون در بخش چند رسانه ای سایت خسته نباشید عرض می کنم. هم به شما و هم آقای تیموری و هم آقای تیموری حیدری و هم آقای حیدری و ......... جمیع عوامل چند رسانه ای.
چند وقت پیش یکی از کاربران موردی درباره بخش چند رسانه ای مطرح کردند و من به ایشون قول دادم هر کدو از مسئولین روی صندلی داغ نشستن ازشون بپرسم. جالب اینه که مشکل ایشون به بخش چند رسانه ای مربوط میشد.
سخن کوتاه کنم.
و اما حرف ایشون در مورد کتاب تصویری دا بود. گویا چندین قسمت از کتاب رو دانلود کردند و بعد متوجه شدن این کتاب تصویری کامل نیست. من هم نگاه کردم دیدم حدودا 6 قسمت از این کتاب تصویری موجود نیست.
سوال اول: آیا فایل ها رو بعدا اضافه می کنید یا اینکه کتاب رو به صورت ناقص قرار دادین و چند قسمت مفقود شده رو مراجعین و کاربران باید خودشون اجرا کنن؟
سوال دوم: معمولا فایل یا فیلم هایی که کامل نباشن رو به صورت ناقص بارگذاری می کنید و بعدا تکمیل می کنید یا اینکه همینطور ناقص باقی می مونن؟ یا اصلا بارگذاری نمیشن؟!
کتاب تصویری دا رو ما از تلویزیون ضبط کردیم این رو هرچند وقت یکباراز تلوبزیون پخش میکردن که ما هم چند قسمتشو تونستیم بگیریم ولی بقیه اونو نشد بگیریم حتی چند بار دیگه هم که ضبط کردیم دیدیم که تکراری پخش شده ولی امیدواریم به زودی بتونیم بقیشو روی سایت قرار بدیم
ببخشید. بی زحمت به سوالاتی که آقای نجاران مسئول ارشد انجمن هم پرسیدند جواب بدین.
در همون پست اول این تاپیک هست.