پاسخ به:مسئول چندرسانه ای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
شنبه 19 مهر 1393 12:58 PM
سلام. ساعت داره 12 میشه.
من منتظر موندم جواب سوال اول رو بدین ولی انگار هنوز صندلی رو نذاشتن براتون که بشینید روش! اشکالی نداره.
1- کی شما رو نشوند رو صندلی داغ؟ خودتون داوطلب شدید یا اجباری در کار بود؟
اولا علیکم السلام
ثانیا شرمند بابت دیرکردم
نمیدونم منظورتون کی بود یا چه کسی ولی منو از همون اول که بودم رویه صندلی نشوندن بعضیاش داغ بود بعضیاش سرد بود بعضیاشم ولرم ولی صندلی مهم نیست ما تو زمستونم عرق میریزیم از داغی
2- به نظر شما اینکه بین مسئولان و کاربران پل ارتباطی مثل صندلی داغ یا مدیر پاسخگو برقرار باشه تاثیری در عملکرد اونها داره؟
من که میگم باید بجای اینکه هر چند وقتی یکی روی صندلی داغ باشه باید این ارتباط دائمی باشه چون میتونیم با هم به نتایج بهتری برای بهبود سایت برسیم ولی شما از طریق قسمت نظرات هم میتونید با مسئول قسمت و یا مسئول سایت ارتباط برقرار کنید
نظر پیشنهاد و یا حتی انتقاد شما رو من حتی الامکان هروز میخونم ، جواب میدم و یا بهش عمل میکنیم
3- یک خاطره از ایام کاری در راسخون بگید؟
اینجا محیطش با حاله بچه هائی که اینجا کارمیکنن عموما تحصیل کرده و درحد لیسانس فوق لیسانس و بالاتر هستند ولی محیط طوری که هیچ کس اهل فخرفروشی نیست
هرروزمون به خاطر اینکه باهمیم خاطره خوشه ولی چند باری که برای تفریح بچه ها رو به مکانهای دیدنی بردن خیلی باحالتر بود من که با تفریح و گردش خیلی موافقم
4- در موسسه با کی هم اتاق هستید؟
آقای تیموری (چندرسانه ای) - آقای سید نصیر کتابی (آمار و آنالیز سایت) - آقای حسین غفارخانی (بازی آنلاین)
5- میتونید یه عکس از محل کارتون در موسسه بفرستید. ترجیحا خودتون در عکس باشید. (شما که دیگه واحد چند رسانه ای هستید و براتون کاری نداره!)