پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393 3:50 PM
پاری کباب؛ جوجه کباب هندی
مواد لازم (چهار نفر)
• ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :۴۰۰ گرم برای هر نوع
• ۲۰۰ گرم ماست
• ۵ حبه سیر رنده شده
• ۳۰ گرم نعناع ساطوری ریز
• ۱۰۰ گرم خامه سفت
• ۱۰۰ گرم پنیر خامهای
• یک قاشق چایخوری دمکرده زعفران
• یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
• دو قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق غذاخوری ماسالا
روش تهیه
1. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
2. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
3. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
4. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامهای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.