0

انواع غذای هندی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393  3:50 PM

پاری کباب؛ جوجه کباب هندی

مواد لازم (چهار نفر)


•    ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :۴۰۰ گرم برای هر نوع

•    ۲۰۰ گرم ماست

•    ۵ حبه سیر رنده شده

•    ۳۰ گرم نعناع ساطوری ریز

•    ۱۰۰ گرم خامه سفت

•    ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

•    یک قاشق چایخوری دم‌کرده زعفران

•    یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

•    دو قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    یک قاشق غذاخوری ماسالا
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2.    تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3.    ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4.    ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها