پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393 3:49 PM
باتر چیکن
مواد لازم (۴ نفر)
• ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان
• ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
• یک عدد پیاز متوسط، ساطوریشده
• ۲حبه سیر، ساطوریشده
• ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ساطوریشده
• یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
• ۲ قاشق چایخوری ادویه گرم ماسالا
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
• ۲۵ گرم کره
• یک دسته کوچک گشنیز، ساطوریشده
• نمک
مواد لازم برای طعمدار کردن مرغ:
• ۲حبه سیر، ساطوریشده
• یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده
• یک عدد فلفل قرمز تند، ساطوریشده
• ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو
• یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• ۱۵۰ میلیلیتر ماست
• نمک
روش تهیه
1. مواد طعمدار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکههای مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
2. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
3. ادویهها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.
4. مرغها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغها سرخ شود. مایه باقیمانده طعمدار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آبجوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوریشده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.