0

انواع غذای هندی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393  3:49 PM

باتر چیکن

 مواد لازم (۴ نفر)


•    ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان

•    ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع

•    یک عدد پیاز متوسط، ساطوری‌شده

•    ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

•    ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، ساطوری‌شده

•    یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

•    ۲ قاشق چای‌خوری ادویه گرم ماسالا

•    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

•    ۲۵ گرم کره

•    یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده

•    نمک

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

•    ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

•    یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، رنده شده

•    یک عدد فلفل قرمز تند، ساطوری‌شده

•    ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو

•    یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

•    یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

•    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    ۱۵۰ میلی‌لیتر ماست

•    نمک
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

2.    روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را  ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

3.    ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

4.    مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها