پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393 3:48 PM
کجری یا کیچری
مواد لازم (۴ نفر)
• ۴۰۰گرم برنج خیسشده
• یک عدد کنسرو ماهی تن
• یک عدد پیاز متوسط ساطوریشده
• ۲حبه سیر ساطوریشده
• یک دسته کوچک گشنیز، ساطوریشده
• ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری ادویه کاری
• یک قاشق غذاخوری گردلیمو
• ۱۰۰ گرم ماست ساده
• نمک و فلفل قرمز
• ۲ قاشق غذاخوری کره
• ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
روش تهیه
1. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجهفرنگی را اضافه کرده و ۲دقیقه تفت دهید تا مواد آب بیندازد.
2. آب برنج را خالی کرده و آن را داخل قابلمه بریزید. کره و گردلیمو را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا کره آب شده و روی برنج بنشیند. ماست را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. روغن کنسرو را بگیرید، تکههای ماهی را با چنگال خرد کرده و به غذا اضافه کنید.
3. به اندازهای که یک بند انگشت آب روی برنج را بگیرد، آب جوش روی مواد داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود. شعله را کم کرده و در برنج را بدون دمکنی بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه برنج دم کشیده است. هنگام سرو کردن، گشنیز ساطوریشده را با آن مخلوط کرده و در دیس بکشید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.