0

انواع غذای هندی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393  3:48 PM

چامپای گوشت

 مواد لازم (۴ نفر)


•    ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز متوسط، ساطوری

•    ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری

•    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

•    یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز

•    نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین

•    ۲ عدد گوجه‌فرنگی متوسط رنده‌شده

•    یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

•    یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

•    یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر هل سبز

•    یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

•    ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع

•    نمک
 

انواع غذای هندی


روش تهیه

1.    روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

2.    فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

3.    گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

4.    برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

5.    گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

6.    چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها