پاسخ به: انواع غذای هندی
چهارشنبه 16 مهر 1393 3:48 PM
چامپای گوشت
مواد لازم (۴ نفر)
• ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخکرده
• یک عدد پیاز متوسط، ساطوری
• ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• ۲ عدد گوجهفرنگی متوسط رندهشده
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
• یکچهارم قاشق چایخوری پودر هل سبز
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع
• نمک
روش تهیه
1. روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکههای گوشت را از هم باز کنید.
2. فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویهها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.
3. گوجــهفرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.
4. برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲سیبزمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.
5. گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر میکند.
6. چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.