پاسخ به:sirYahya مهمان مدیر پاسخگو
سه شنبه 15 مهر 1393 4:30 PM
چيزه ديگه داداش شرمنده يادم رفت اين رو هم بنويسم
آرام بخوان چون آهسته نوشتم ، بی پروا بخوان چون با محبت نوشتم ، نزدیک کسی نخوان چون تنها نوشتم ( الان اتاق خلوته ..خخخ) و از دل بخوان چون با دل نوشتم دوستت دارم......... چيز شد برو پايين ... اتفاقا الان پیشم یه چند نفری هستن :))
نميدونم اين يه سوال هست يا پيشنهاد ولي اين رو ميدونم انتقاد نيست ( يعني كسي جرئت انتقاد ....ن...داره ) من نانچيكو دارم ها استاد خدايي بهم داده نوع2014 خخخخ
من وقتي فيلم آموزشي رو دانلود ميكنم اسمش حروف البفاي انگليسي نشون ميده مثلا ssadfghdfywertgaksdjh12 خوب نميشه يه كاري بكني كه اون فيلمه كه به هر مطلب كه مربوطه از اون عبارت نشون بده حالا فارسي هم نشد انگليسي باشه ؟؟؟؟؟؟
والا تو انجمن امکان مستقیمی برای آپلود ندارم متاسفانه، و برا همین از سایت آپارات استفاده میکنم و اون هم به طبع به فکر خودشه تا ما!!!
نمیدونم با آپارات کار کردین یا نه ولی اسم فایل های دانلودی از آپارات این شکلیه و فکر کنم اسم ها رو تو هاست خودش این طوری مینویسه و موقع دانلود اونو دانلود میکنیم
مسولین قول داده بودن که فضایی در اختیار بنده و دوستان قرار بدن که از هاست خود راسخون استفاده کنیم و ویدیدو ها رو مستقیم تو راسخون آپلود کنیم نه تو آپارات! ولی خودتون که میدونید از حرف تا عمل بسی راه طولانی و پیگیری های مستمر نیاز داره
ممنونم امیرجان
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.