پاسخ به:sirYahya مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 12 مهر 1393 10:10 AM
1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟ با سلام/ یحیی طاهرزاده/ 21 ساله/ دانشجوی کارشناسی نرم افزار
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟ به نام خدا و کسب اجازه از محضر استاد گلم : مدیریت تالارهای نکات و ترفندها و تالار امنیت و راههای نفوذ تحت فرماندهی اوا نه تحت مدیریت بنده می باشد
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟ والا چی بگم از این روزهای دشوار آخ کمرم شکسته نمیدونید که! جدای ازاین شوخیا در این مدت به نظر خودم تونستم تالارها رو از حالت سکون در بیارم و نام راسخون رو در بخش ترفندها زینت بخش سایت های معتبری که بازدیدشون زیاده، بکنم چون مطالب این تالار باید بروز باشه تو این مدت با کمک دوستان تونستیم تو دنیای ترفندها جزو سایت های منبع باشیم نه کپی کن! البته با توجه به تایپیک های ویژه ای که هر ماه حداقل یه دونه تو تالار برگزار میشد به فکرم رسید که یه تایپیک بزنیم از اون تایپیکای ویژه که فیلم های اختصاصی راسخونی بسازیم و در اختیار ملت قرار بدیم تا به نوعی حداقل زکات دانش خودمون رو پرداخت کرده باشیم.
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟ با مشورت با استادم میخام یه تالار جشن و ... چرا این طوری میشه آخه!!!!!! اوا نه ببخشید
سعی در کاربر محور بودن تالارم دارم، حالا ببینیم خدا چی میخواد!
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟ 120 پس فکر کردی چی؟؟؟
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟ 80 ولی اینو باید از دوستان بپرسیم در آینده
امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید./ قربون آقا سید گل
یا حق
در آخر هم میخوام رفع ابهام کنم==> استاد بنده جناب خدایی مدیر تالار گردشگری هستند که جا داره در اول کار یه قلب بهشون بدم
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.