پاسخ به:farshon مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 12 مهر 1393 11:02 AM
سلام خدمت شما.وقت بخیر.خوبین آقای اشرفی؟
به نظرمن تالارلطیفه .طنزبایدبیشترازاینهاجذاب باشه وکاربران روبه سمت خودش بکشونه.ولی اینطورنیس؟؟!!!آیافکری تابه حال اندیشیده اید؟
علیک سلام ممنونم درست می فرماییدمتاسفانه بدلیل فضای مجازی وعدم دسترسی به امکانات رسانه های تصویری عملکرداین تالارکمی ضعیف هست وآنطورکه بایدوشایدچهره خندان به کاربرابنمایدنتوانسته به این مرحله راه پیداکند.ملاحظه می فرماییدکه رسانه های تصویری همانندرادیووتلوزیون چقدردرخنداندن مخاطبینشون فعال وموفق بوده اندتمام اینهابرمیگرده به اولا"فضای مجازی که بااین مهم تفاوت داردثانیا"عدم امکانات ودسترسی به یکسری لوازم کاری.شماازدیدیک کاربرچه پیشنهاداتی دراین زمینه دارید؟
چراآقای اشرفی به نظرم توهمین فضای مجازی هم میشه بیشترازاین فعال بود.ماالان تالارهایی داریم که خیلی جذابن البته دیدم کاربرای زیادی هم ازاون تالاراستقبال میکنن.(مثل تالارزنگ تفریح).اگه بشه برنامه های جذابتری تواین تالارقراربدین بیشترازاین میتونه کاربران روجذب کنه.تااونجاییکه من دیدم تالارلطیفه وطنزفقط چندتاپست ارسالی بوده.اینطورنیس؟
من منکردرخواست شمانیستم امادوست دارم دوستان وکاربران محترم پیشنهادبدهندمن هنوزجواب سئوال قبلیمونگرفتم ازتون.خخخخخ
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه