0

farshon مهمان مدیر پاسخگو

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:farshon مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 12 مهر 1393  10:13 AM

نقل قول namebaran

ممنونم کاربرمحترم منهم بنوبه خودم دهه ولایت روخدمت شماوتمامی کاربران ومدیران ومسئولین محترم سایت تبریک می گویم.

1- فکر میکنم شما قبلاً مدیر تالار لطیفه و طنز بودید اما الان در آواتارتون نوشته شده مدیر همکار! دلیلش چیه؟ بله چون باهمکاری مدیرصالحی مدیریت می کردیم.

2- ببخشید این زیر تالار مسابقه عکس موبایل چیه؟ من نگاه کردم تاپیکشون مال شهریور 92 هست. دیگه فعال نمیشه؟ باصلاحدیدمسئولین محترم سایت تقریبا"نیمه فعال است ومدیریتش بعهده خودسایت می باشد.

3- به نظر شما اینکه پستهای کاربران در تالار لطیفه و طنز پس از تائید مدیر تالار نمایش داده میشه یکی از علل سرد شدن کاربر از فعالیت در این تالار نمی باشد. چون کاربر بعد از اینکه تاپیکی ایجاد می نماید در لیست آخرین ارسالی ها دیده می شود و هر کاربری که روش کلیک کند چون مدیر تالار هنوز تائید نکرده قابل روئت نیست! به همین جهت بعد از چند ساعت یا حتی روز که تاپیک تائید و فعال شد دیگر بازدید کننده ای ندارد!

بله فرمایشتون متینه امااین برنامه خودسایت است که بدلیل حساسیت تالارواحیانا"اگردوستی مطلبی ارجایی دیگربدون اینکه خونده باشه کپی کنه واون مطلب چنانچه مغایرباموازین شرعی ویااقلیتهاویاقوم وقبیله وشهرخاصی باشه که مدیرتالاربتونه اونوفیلترکنه ویاخودمسئولین سایت.ممنونم ازدقت نظرشما

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar khodaeem1 namebaran amirhossein1392 omiddeymi1368 moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها