پاسخ به:وبلاگ " تبدیل انرژی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سه شنبه 15 مهر 1393 7:17 PM
با سلام،
چند تا انتقاد دارم که میگم امیدوارم راه به جایی داشته باشه:
1. قالب وبلاگ کلا هیچ ربطی به موضوع نداره حتی یک درصد. من خودم رشتم ماشین ابزار هستش اما و یه جورایی دستم تو کاره مکانیکه اما این قالب به درد یه وبلاگ مکانیک نمیخوره. اگه بشه یه قالب خوب برای رشته های مکانیک ترجمه میکنم انشاالله. (اگه قالبی مد نظرتون هست اینجا ثبت کنید تا ترجمه بشه)
2. قسمت اسلایدشو وبلاگ اصلا عوض نشده و یه سری عکسهای بی ربط میذاره.
3. فونت و تکست مطالب توی پست ها به صورت نا منظم و شلوغ پلوغ هستش. بهتره از یه روال منظم و زیباتری استفاده بشه. پیشنهاد میکنم این پست وبلاگ آقای سجادی رو مطالعه فرمایید.
4. شما فکر کنم استاد یا معلم یه مرکز آموزشی هستین درسته؟ خوب بهتره برای مطالبتون یه دسته بندی قرار بدین تا مطالب رو از هم جدا کنین. منظورم بخش امور شخصی با بخش مطالب آموزشی و تحقیقی هستش.
5. فکر میکنم قسمت سایدبار کمی کدهاش جابجا شده و به هم ریخته که این شکلی متصل به هم و یه کمی به هم ریخته به نمایش در میاد.
6. از ابزار وبلاگ خیلی زیاد استفاده شده. فکر کنم شما هر جایی هرچیزی رو که دیدی کپی کردی تو وبلاگت (: . این کار سرعت رو پایین میاره و یه شلوغیه الکی رو به وبلاگ میده و ضمن اینکه اگه بگردید و ابزاری پیدا کنید که ربطی به مکانیک داشته باشه خیلی بهتره.
ممنون و تشکر
سلام و درود خدا بر شما؛
1- قالب فعلی، یه قالب سادهایه و موقع انتخاب قالب هم اصلاً به اینکه مرتبط با موضوع وبلاگ باشه، فکر نکردم!!!! ضمن اینکه در قالبهای موجود در سایت راسخون هم قالب مرتبط نبود و دنبالش هم نبودم دیگه. اینکه از یک قالب مرتبط استفاده کنم، خیلی خوبه، ولی به نظرم واجب نیست! حالا این نکته رو هم حتماً در نظر میگیرم.
2- برای این نظر شما، دقیقاً پاسخی رو که به یکی از دوستان دیگه دادم، میذارم:
اون عکسا، دیفالت(!) خود قالب وبلاگه، یعنی خودم اضافه نکردم. با این حال، حرف شما هم کاملاً درسته. حتماً این نکته شما رو مدّ نظر قرار میدم. البته اون عکسا هم بَدَک نیستا!!!!
3- راستش من که نامنظّم و شلوغ نمیبینم. شاید برای شما کامل و درست لود نشده باشه! در مورد فونت هم پاسخی رو که به یکی دیگه از دوستان دادم، میذارم: "تنوّع فونت بالا نیست و فونتای خوبی نداره. چاره ای نیست. خودم هم با شما موافقم و دوست دارم زیباتر بشه. مجبورم از فونت Tahoma که یه فونت معروفیه و در اکثر وبلاگا هم دیده میشه، استفاده کنم. گاهی اوقات برای اینکه بعضی از جملات مشخص تر باشه، ناچاراً از یه فونت دیگه استفاده کردم."
4- تقریباً بله! البته این پیشنهاد شما بسیار عالیست امّا زمانبره. این رو هم در نظر میگیرم و سعی میکنم که اجراش کنم.
5- قسمت سایدبار رو هم من منظم میبینم. نمیدونم...
6- اتفاقاً من توی استفاده از ابزار محتاطم! یعنی هر چیز بیخود رو استفاده نمیکنم! ابزار مرتبط با موضوع هم عالیه امّا گیر نیاوردم یعنی زیاد هم دنبالش نبودم و توی وبلاگای دیگه هم ندیدم. ضمناً چون این ابزارها توی یه ستون مجزا قرار میگیرن فک نکنم شلوغ دیده بشه. ولی نظر شما هم کاملاَ محترمه.
از توجّه شما و وقتی که در این خصوص گذاشتید، بسیار ممنون و سپاسگزارم.
موفق و تندرست باشید.
یا علی
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...