شکلات های خوشمزه ( هم آموزشي هم خوشمزه)
شنبه 5 مهر 1393 10:18 AM
بشقاب کاغذی
یک لیوان آب
قطره چکان
پودر ژلاتین
1- یک مشت کوچک از پودر ژلاتین بردارید و آن را در وسط بشقاب کاغذی بریزید.
2- قطره چکان را بردارید و یک قطره آب در سمت راست روی پودر ژلاتین و روی قسمت های مختلف پودر ژلاتین بریزید. این کار را 5 بار تکرار کنید.
3- تا 20 بشمارید و شکلات های خوشمزه را از باقیمانده ی پودر ِژله جدا کنید.
4- مرحله ی 1 تا 3 را تکرار کنید و شکلات ها را بخورید و لذت ببرید.
آب در هر یک از میلیون ها سلول های بدن انسان پیدا می شود. آب تقریباً سه چهارم یا 75 درصد بدن ما را تشکیل می دهد. هنگامی آب با پروتئین های موجود در بدن ما واکنش نشان می دهد، این پروتئین ها چسبنده می شوند. ژلاتین در این آزمایش پروتئین ها ی موجود در بدن انسان را نشان می دهند و وقتی با آب واکنش نشان می دهند چسبنده و کششی می شوند.