0

یادی از کاربران راسخونی

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:یادی ازکاربران راسخونی
شنبه 19 مهر 1393  9:15 AM

نقل قول salma57

architect0811 یه زمانی خیلی خیلی فعال بودن. یه مدت ناپدید شدن!! الان فعالیتشون رو مجدد آغاز کردند و ان شاءالله شاهد فعالیت بیشترشون باشیم.

hasantaleb

سلام

شما که نبودید از کجا می دونید خیلی خیلی فعال !enlightened راستش فعال در حدی بود که صبح تا شب راسخون بودم  جوری که واسه نهار و شام هم با زور از پای سیستم بلند میشدم ، جای شما خالی یه روز بابام دعوام کرد گفت میای غذاتو بخوری یا بیام اون کامپیوترو از پنجره پرت کنم بیرون crying جایزه های راسخون هم که در ترور بنده بود ، اون موقع خیلی بیشتر حال میداد ، همزمان خیلی هامون به محض اینکه خبر یا مطلبی تو سایتی گذاشته میشد بلافاصله اونو در راسخون میذاشتیم طوری که اختلاف زمان ارسال پستمون به دقیقه میرسید و هرکس دیر میجنبید پستش حذف بود ، رقابتی بود بینمون که نگو و نپرس البته از نوع دوستانه laugh

نا پدید شدنم دلیل داره خواستید می تونم بهتون بگم  والان هم که خدارو شکر در کنار دوستان هستم ، البته نه همه ی دوستان

در آخر هم یادی می کنم از کاربر narges_montazar  که پیداشون نیست ، فکر کنم آقاشون اجازه نمی ده بیان راسخون cheeky

تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 tahmores ali_kamali nazaninfatemeh f3080h517 hessamnice shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها