0

sayyed13737373 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:sayyed13737373 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!
شنبه 5 مهر 1393  10:08 AM

نقل قول borkhar

سلام آقاسید.احوال شما.خوب هستین؟

1-شماحزب اللهی هستین یابسیجی؟هرکدوم روانتخاب کردین لطفابادلیل بگین؟.من بچه حزب الهیم(البته گفتن این جمله خیلی سخته ها )چون حزب اللهی شامل یه بسیجی مخلص هم می شود و گسترده تر است.

چون میدونم قراره پرسیده بشه حزب اللهی یعنی چی من خودم میگم:

شخصی که زیر ولایت طاغوت نمی مونه.

در مقابل مومنان فروتن هستش

بدون هیچ قید و شرطی و هیچ چشم داشتی در راه خدا فعالیت میکنه.

ترسی از کسی جز خداوند نداره قرار باشه در راه درست باکسی مخالفت کنه حتی اگر یک فرد با نفوذ باشه این کارو میکنه.

یک فرد حزب اللهی الگوی رفتاری و اخلاقی برای دیگران هستش.

این شخص عاشق و مطیع رهبر هستش.

همیشه صحنه حضور داره

و ...

2-نظرتون درموردسادات چیه؟سادات دیدین اول خودتون یه صلوات بفرستین وبعدش سعی کنید ازش درخواست کنید تا براتون صلوات بفرسته.

3-به دولت آقای روحانی یه نمره بدین؟چون بچه های بالا بهم گفتند تو سایت زیاد تند نرم حرفی نمیزنم و سکوت میکنم .اصلا من کی هستم؟ اینجا کجاست؟..

فقط اینه وقتی رهبری ایشون رو تایید می کنند و براشون دعا می کنند ما بهتره که مطیع اوامر رهبر باشیم.

نمیگم فکر نکنیم و برای خودمون نقایص و مشکلات و اشتباهاتو در نظر نگیریم نه این کارا رو بکنیم ولی کاری هم نکنیم دشمن از فکر ما سواستفاده بکنه.

4-اصفهان یاشهرستان تالش؟laugh  100 درصد هیچ کدوم فقط مشهد

5-نظرتون درموردسیاست درکشورچیه؟ممنون سیاست چی هستش؟ خوردنیه؟ بنا به جواب سوال 3 جواب مختصر میدم .در کشور افراد باید از سیاست آگاه باشند و تصمیم گیری کنند و نظر بدهند اما بهتر اینه که در سیاست دنباله روی رهبری باشیم و نظرات و صحبتهایمان با خط رهبری بخونه.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
borkhar salma57 shayesteh2000 rasekhoon_weblog khodaeem1 omiddeymi1368 moradi92 namebaran nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها