0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393  12:32 PM

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب . سلام آبجی نازنین . شما هم ؟؟؟!!! cheeky

اقای خدایی چون من به فکر اخر ماه هستم که شما میخواین اسامی کاربران برتر رو اعلام کنین صحبتم رو با تشکر شروع میکنم.ممنون از اینکه به پست هایی که کاربران تو تالار گردشگری میزنن تشکر میزنین و این نشون میده که به مطالب کاربران احترام میزارین. آفرین به شما . بقیه یاد بگیرن cool خودتونو جزء کاربران برتر مهر ماه حساب کنین cheeky خواهش میکنم . به نظر من زدن تشکر وظیفه مدیر تالاره

پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه. مگه تا حالا جدی نبوده ؟ laugh البته فکر میکنم تو هر استانی نسبت به معرفی شهرها ، روستاها ، آبشارها و مناطق دیدنی و ....  آن استان اقدام شده. انشاءاله تالار صنایع دستی رو هم به زودی افتتاح خواهیم کرد .

یه پیشنهاد دیگه اینکه اگه میشه وقتی پست خوبی و جالبی توسط کاربران زده میشه اگه ممکنه درخواست کنین که تو برترینها و یا چرخشی قرار بگیره.در مورد پست های خودتون من دیدم که درخواست میکنین ولی در مورد پست هایی که کاربرا میزنن من تا حالا ندیدم

با قسمت اول پیشنهادتون موافقم . از این به بعد اگه پستی خوب و با تصاویر با کیفیت باشه درخواست میدم برای برترین ها و چرخشی . ولی آبجی نازنین من خیلی وقته اصلا برای پستهای خودم درخواست ندادم . تا الان هم اگه میبینین پستهام تو لینک چرخشی یا برترین ها قرار داره به انتخاب مدیر ارشد انجمن ها آقای نجاران بوده . می تونید از آقای نجاران سوال کنین آخرین باری که درخواست دادم پستم چرخشی یا برترین ها باشه کی بوده ؟؟crying

چون به فکر اخر ماه بودم همه را با عنوان پیشنهاد مطرح کردم نه انتقاد ولی خداییش اخری انتقاد بود  عجب !!!! شما و بقیه دوستان فقط انتقاد هم بکنین من مشکلی ندارم . برای خنده و شوخی میگم کسی انتقاد نکنه وگرنه من عاشق انتقادم .  به من میگن محسن انتقاد !!

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها