0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393  10:06 AM

نقل قول yasbagheri

سلام جناب خدایی صبح بخیر سلام آبجی یاس ، صبح شما هم بخیر

میدونستم چقدر برای رسیدن این روز لحظه شماری کردید و چون ادم انتقاد پذیری هستید و تو این چند روز تلاش کردید که دوستان بیان و انتقاد کنن و جایزه دریافت کنن گفتم یه انتقادی بکنم از تالارتونcheeky   آره خیلی لحظه شماری میکردم cheeky من کلا انتقاد رو دوست دارم و انتقاد منو cool

با اجازه شما بریم سروقت انتقادات: بریم crying

1- یه خورده احساس میکنم تالار شما فقط دران پست گذاشته میشه جذابیت خاصی نداره مثلا فلان استان دریاچه داره کوه داره و فقط به همین موارد بسنده میشه به نظرم بهتره در هر استانی یه تاپیکی ایجاد بشه که دوستانی که به این استانها سفر کردن بیان و از خاطراتشون برای بقیه کاربران بگن . ممکنه دوستان شعرهای مورد دار استفاده کنن مثلا :  خاطرات شمال محاله یادم بره ، اون همه شور و حال محاله یادم بره cheeky  به نظر من تاپیک تعریف کردن خاطرات سفر رو میشه تو تالار گفتگوی آزاد هم ایجاد کرد

2- همونطور که دوستان گفتن مسابقه برگزار بشه (نه مثل مسابقات قبل که حدس زدن عکس باشه دیگه قدیمی شده) البته همراه با جایزه تا شرکت کنندگان بیشتری جذب بشنcheeky آره باید یک مسابقه توووووپ راه بندازم . جایزه ویژه اش هم میخوام : سفر به مشهد مقدس البته پای پیاده بزارم  cheeky

خوب منم یه خورده سرم اداره شلوغه فعلا به این سوالات پاسخ بدید تا برم رئیسم اخراجم نکرده برمیگردم  کار مهمتره آبجی خدانکرده اخراج میشین ها wink  به کارتون برسین 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 yasbagheri amirali123 nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها