پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393 10:06 AM
سلام جناب خدایی صبح بخیر سلام آبجی یاس ، صبح شما هم بخیر
میدونستم چقدر برای رسیدن این روز لحظه شماری کردید و چون ادم انتقاد پذیری هستید و تو این چند روز تلاش کردید که دوستان بیان و انتقاد کنن و جایزه دریافت کنن گفتم یه انتقادی بکنم از تالارتون آره خیلی لحظه شماری میکردم
من کلا انتقاد رو دوست دارم و انتقاد منو
با اجازه شما بریم سروقت انتقادات: بریم
1- یه خورده احساس میکنم تالار شما فقط دران پست گذاشته میشه جذابیت خاصی نداره مثلا فلان استان دریاچه داره کوه داره و فقط به همین موارد بسنده میشه به نظرم بهتره در هر استانی یه تاپیکی ایجاد بشه که دوستانی که به این استانها سفر کردن بیان و از خاطراتشون برای بقیه کاربران بگن . ممکنه دوستان شعرهای مورد دار استفاده کنن مثلا : خاطرات شمال محاله یادم بره ، اون همه شور و حال محاله یادم بره به نظر من تاپیک تعریف کردن خاطرات سفر رو میشه تو تالار گفتگوی آزاد هم ایجاد کرد
2- همونطور که دوستان گفتن مسابقه برگزار بشه (نه مثل مسابقات قبل که حدس زدن عکس باشه دیگه قدیمی شده) البته همراه با جایزه تا شرکت کنندگان بیشتری جذب بشن آره باید یک مسابقه توووووپ راه بندازم . جایزه ویژه اش هم میخوام : سفر به مشهد مقدس البته پای پیاده بزارم
خوب منم یه خورده سرم اداره شلوغه فعلا به این سوالات پاسخ بدید تا برم رئیسم اخراجم نکرده برمیگردم کار مهمتره آبجی خدانکرده اخراج میشین ها به کارتون برسین
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست