0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393  9:36 AM

نقل قول sayyed13737373

سلام بر داداش خدایی . سلام و درود خدا  بر سید عزیز

تشکر از مدیریت خیلی خوبت خواهش میکنم شما و بقیه دوستان لطف دارین

انتقادم اینه که داداش محسن تو تالارت مسابقه برگذار نمیکنی .تالار گردشگری آماده برای برگذاری مسابقه هستش. انتقاد ؟!! angry سید جون چرا دعوا میکنی ؟ مگه ما دوست نیستیم ؟ cheeky آبجی سلما هم پیشنهاد دادن .

میتونی مسابقه ای به نام بهترین تصویر ماه برگذار کنی تا کاربران بیایند و هر کدوم یک عکس بذارند بعدش به وسیله نظر سنجی از کاربران بهترین عکس رو انتخاب کنید و به برنده یه جایزه نقدی و یا امتیازی بدید. خوبه ولی باید تصاویر رو خود دوستان ارسال کنن کپی پست نباشه . جایزه نقدی ؟؟؟!!! فکر نکنم راسخون با جایزه نقدی موافق باشه .

بعدش میتونید طرحی به نام تور ایران در 80 روز بگذارید و هر روز یکی از بهترین جا های ایران از شمال تا جنوبو نشون بدید میتونید از مطالب موجود در تالار هم استفاده کنید. البته بهترین جاهای ایران در زیر تالارهای استان معرفی میشن

و این که طرحی که آبجی سلما گفتند بسیار جالب میشه. o yes

برگذاری مسابقه تاریخ شناسی استان برگذار کنید و در مورد تاریخ و اتفاقات اون استان و یا تاریخ اماکن پربازدید تاریخی مابقه طرح نمایید. خوبه انشاءاله اگه زنده بودم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
borkhar amirali123 sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها