پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393 7:56 AM
سوالات:
1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟ با نام و یاد خدا . محسن خدائی هستم ... ساله از مشهد
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟ مدیریت تالار گردشگری و زیرتالارهای آن رو به عهده دارم البته اگه خدا قبول کنه. از اوایل مرداد ماه سال 92
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟ البته نیازی به توضیح نیست کارنامه من سیاه نه ببخشید سفید و درخشانه حالا چون اصرار میکنین باشه نمیخوام تعریف کنم ولی به نظر خودم از زمانی که مدیریت تالار گردشگری رو به عهده گرفتم مطالب تالار به روز شده است البته در کنار کاربران عزیز که همیشه همراه من بودن در تالار گردشگری. زیر تالار اخبار و دانستی های گردشگری رو هم درخواست دادم آقای نجاران زحمت ایجاد تالار رو کشدین .
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟ میخوام درخواست ایجاد یه زیر تالار به نام " صنایع دستی " کنم . یه تاپیک هم ایجاد کنم به نام " سوابق اسامی کاربران برتر ماههای گذشته" همه تاپیک های قبلا اینجا بایگانی کنم
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟ میگن انتخاب دو چیز تو زندگی سخته یکی همسر یکی هم هندونه . ولی فکر کنم جواب دادن به این سوال هم کمی سخت باشه . نمره و امتیاز دادن به خودم درست نیست . اینو باید بقیه دوستان امتیاز بدن . ولی به خودم 101 نه ببخشید 90 میدم . آره 90 عادلانه ست
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟ ممکنه من برای آینده برنامه ای داشته باشم ولی خوب امتیاز دادن سخته
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست