پاسخ به:موضوع انشاء : تابستان خود را چگونه گذراندید؟
پنج شنبه 17 مهر 1393 11:03 AM
سلام به همه دوستان.
از همگی تشکر می کنم که در کلاس انشا شرکت کردین.
چند نفری رو مجبور شدم انشاشون رو از حفظ بخونم . برای رفع گرفتاریهاشون دعا می کنم ان شاءالله با فرا رسیدن روزهای خوش برای این عزیزان تابستان سخت خودشون رو فراموش کنند.
همین جا از حاج آقا منتظمی و آقای نجاران تشکر میکنم که قبول زحمت کردند و انشاهاشون رو تحویل دادند. البته آقای کیانی هم قول دادن انشا بنویسن. ولی مسافرتی براشون پیش اومده (حالا یا با برنامه ریزی قبل یا بدون اون اطلاعی ندارم. خیره ان شاءالله) و احتمالا بعدا مجبور میشن در وقت اضافه انشا رو تحویل بدن.
در مورد موضوع انشا سابقه نداشته معلم خودش هم انشا بنویسه. ولی خب من معلم نیستم. من یک کاربر معمولی ام. در کنار دیگر کاربران سایت.
سعی می کنم تا یکی دو روز آینده من هم انشای خودم رو در چند بند بنویسم. از الان دارم فکر می کنم چی باید بنویسم.
انشا نویسی خیلی سخته. یعنی برای کسی که مرتب نمی نویسه خیلی سخته. ولی بعضی ها هستن مثل نوشتن یه پست دست نویس به راحتی هرچه تمام تر انشا می نویسن.
راستی اسامی غائبین کلاس رو هم باید اعلام کنم. آجی های عزیزم این دفعه کم لطفی کردن و تو کلاس انشا شرکت نکردن. شاید هم حرفی نداشتن برای زدن. نمیدونم. ولی من خودم خیلی حرف دارم تو انشام بزنم. امیدوارم طولانی نشه.
تا بعد
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش