پاسخ به:موضوع انشاء : تابستان خود را چگونه گذراندید؟
پنج شنبه 17 مهر 1393 10:31 AM
چگونه گذستی تابستان من ، وقتی که می گذری از کنار من و اصلا حواسم نیست که این چندمین تابستان عمرم میباشد حواسم نیست که رجب و شعبان و رمضان المبارک با تابستان من چند سالی است دوست شد ه اند و دست به گردن هم دوباره به دیدار من می آیند. تابستان من حالا که رفتی ،تازه از از خواب بیدار شدم که چقدر زود گذشت و من حواسم نبود که چهار مهمان عزبز عزیز به دیدار من آمده بودند . فقط من مانده ام و این چند سوال .آیا وقتی دست جمعی به من سلام کردید جواب سلامی که شایسته شما باشد دادام یا نه ، نمی دانم ،واقعا نمی دانم چگونه جواب سلام آنها را دادم . نمی دانم ایا به احترام آن چهار رقیق که برای رفاقت مجدد به دیدار من برای چندمین بار آمده بودند آیا از ززمین بلند شدم یا نه ،یا هنوزم هم روی زمین به دور خودم می گردم، تابستان من گذشت در حالی نمی دانم هنگام خداحافظی این چهار رفیق چه برداشتی از من داشتند.آیا توانستم میزبان خوبی باشم یا نه آیا راضی بودند از من یا نه ، تابستان من خداحافظی کرد و رفت و باز هم برمی گردد مهم این است که آیا من توفیق این دیدار را دارم یا ندارم ...به امید دیدار شبهای قدر .....منتظر و امید وار ...