پاسخ به:موضوع انشاء : تابستان خود را چگونه گذراندید؟
چهارشنبه 16 مهر 1393 6:38 PM
به نام خدا
شروع تابستان برای من رنگ و صفا و حس دیگری داشت. سفر به مشهد مقدس و زیارت امام رضا(ع) از زیباترین خاطرات تابستان امسالم بود. امسال با ثبت نام در کلاس های زبان و ورزش (والیبال) خواستم از اوقات فراغتم به بهترین نحو استفاده کنم. بعد از مدتی به دلایلی کلاس زبان انگلیسی را کنسل کردم ولی کلاس والیبال را تا پایان ترم ادامه دادم. تابستان همیشه سریع می گذرد. بیشتر اوقات خود را در وبسایت راسخون گذراندم و خاطرات بسیاری از وبسایت راسخون دارم از قبیل خاطره ی حضور در شب های ماه مبارک رمضان در وسایت راسخون و اجرای مجدد دوره ی آموزشی نجوم و در شهریور ماه هم به دلایلی از راسخون استعفا دادم. البته قرار شد که بعد از استعفا دیگر راسخون نیایم ولی واقعاً نمی شود از راسخون دل کند. راسخون یکی از بهترین وبسایت هایی بوده است که تاکنون در فضای مجازی مشاهده کرده ام. تابستان با بی آبی هم همراه بود. بی آبی که باعث خشک شدن رودخانه ی زاینده رود شد. یک اتفاق دیگر هم افتاد و آن قطعی یک روزه ی آب بود که دلیلش سقوط خودروی حامل سوخت در آب بوده است. البته با این وجود هم هنوز به خاطر استفاده ی نادرست از وقتم نراحتم. می تونستم بهتر از این از وقتم استفاده کنم.
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)