0

موضوع انشاء : تابستان خود را چگونه گذراندید؟

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:موضوع انشاء : تابستان خود را چگونه گذراندید؟
چهارشنبه 9 مهر 1393  11:48 AM

من به امضاء نفرقبلی نمره 18میدم.

موضوع جالبیه یادش بخیرجوونیها.خخخخ

تابستان امسال خیلی هواگرم بودکه هنوزم آثارش پیداست من دراین فصل سال وامسال تونستم کتابهاورمانهایی رومطالعه کنم وازاوقات فراغتم کمال استفاده روببرم همچنین باشرکت درکلاسهای شناوآمادگی جسمانی تونستم دل خودم وسلامتی خودموتضمین کنم.البته متوجه بیماری ای ازخودم شدم که اونم خالی ازلطف نبودچون پی به این بیماری بردم ومجبورشدم تاهرچندوقت یکبارخودمودربوته آزمایشگاه قراردهم وچک کنم دراین فصل من باگرمای زیادتابستون وشرایط روزه گرفتن مواجهه بودم هرچندکه علمامی گویندصواب اون بیشتره نمی دونم خلاصه براتون بگم که درفصل تابستون من درجشنواره قرآنی برنده شدم وقرارشدکه ماروببرندساری منطقه گهرباران دانشگاه علوم پزشکی امابدلیل ثبت نامهای دانشجویان تاتاریخ جاری که هنوزموفق به اینکارنشده ام.من درتابستان امسال دوتاازکاربران خوب راسخونوملاقات کردم واحساس شعف می کردم .من دراین فصل تاجائیکه تونستم به یک مجموعه فرهنگی ونگهداری کودکان وامورخیریه مانندی کمک کردم وپیش خدای خودم راضیم امیدوارم که تونسته باشم گام کوچکی دراین راه برداشته باشم درضمن درطول ایام ماه مبارک رمضان وهنگام دعاهای شبانه ازطریق شرکت درحسینیه های مذهبی متوجه احساس کمکی شدم که برادران حسینی درحسینیه احساس نمودندبنابراین هرچندازنظرمالی درمضیغه هستم اماکمک مالی نمودم البته ناگفته نمونه که فقط انحصارا"کمک مالی نیست بلکه ماهرقدمی که برای حسینیه یاهرمرکزدیگه ای برمی داریم درجایگاه خودش نوشته میشه.همچنین من درفصل تابستان به دیدارکودکان معلول شهیدفیاض بخش مشهدرفتم وچندجعبه میوه برای اونهاخریدم وازآنجائیکه دردوران دبیرستان معلممون یادداده بودندکه بایدباآنهابه نرمی رفتارکنیدبراشون میوه پوست کندم وبه دستشون دادم چون بعضیهاشون اصلا"توان پوست کندن میوه رونداشتندویاخیلی سنشون کوچک بود.البته قصدم ازبه تصویرکشوندن اعمالم به هیچ عنوان نبودفقط خاطراتی داشتم که خواستم دراینجاثبت نمایم.ازایجادکننده این پست کمال تشکررادارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 borkhar amirali123 rasekhoon_m hossein201273 omiddeymi1368 khodaeem1 namebaran tahmores ali201355 architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها