0

مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

پاسخ به:مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
دوشنبه 31 شهریور 1393  12:58 PM

نقل قول salma57

1- در صورت امکان یه عکس از محل کار خودتون در راسخون بگذارید. ترجیحا خودتون هم در عکس حضور داشته باشید.

2- صندلی داغ مسئولان از ساعت 10 تا 12 اعلام شده. شما دقیقا الان کجا تشریف داشتین؟

3- محل قرار گیری صندلی داغ با صندلی محل کار خیلی تفاوت جغرافیایی دارن که اینقدر دیر رسیدید؟

4- به علت تاخیر دوست دارید چه جریمه ای براتون در نظر گرفته بشه؟ 

الف: تمدید صندلی داغ شما به مدت یک هفته دیگه

ب: حضور در صندلی داغ  در روز سه شنبه  و پنج شنبه همین هفته

ج: گرفتن یک کادو از طرف اهالی اتاق چت برای حاج آقا منتظمی بخاطر منزل نو!

د: موارد دیگه ای برای جریمه مورد نظرتون هست خودتون اضافه و اجرا کنید. 

ه: همه موارد

5- بچه هاتون تو خونه دعوا می میکنن؟! اگه نه که خوش به حالتون. اگه بله عکس العمل شما چیه؟

باز هم با تشکر

با سلام مجدد

1- من یه میز شلوغ دارم که روش پر از کتابه و من اون وسط گم شدم smiley اونم بدون لباس روحانیت. عکس بذارم که واویلا میشه! smiley الان به همکارم گفتم ازم عکس بگیره! ولی عکسو چطور اینجا آپلود کنم؟ cool

2- شرمنده ولی من نمیدونستم صندلی داغ یک روز در میانه. دیروز چندبار اومدم دیدم هیشکی سوال نداره! فکر کردم تموم شده! الان یهو دوستان روابط عمومی خبر دادن. laugh

3- آره انگار smiley

4- همه ی موارد smiley آقا من از خدامه همینطور صبح تا ظهر بشینم با بچه های انجمن گپ بزنیم و خوش و بش کنیم smiley

5- دعوا که خوراکشونه! سرو صدا که ندارن فقط جیغ و داد دارن! منم فقط میگم: آروم!!!

با آرزوی مجدد موفقیت برای شما

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 ravabet_rasekhoon namebaran ali_kamali borkhar voiceofrain khodaeem1 architect0811 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها