پاسخ به:مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
دوشنبه 31 شهریور 1393 12:42 PM
باسلام واحترام
حاج آقاعزتی خداقوت
وامابقیه سئوالاتم:
1- چرادرسالگردراسخون سال گذشته درعکس دسته جمعی حضورنداشتین.توضیح دهید:خخخخخ
2- منظورم ازمطالعه محتوی مجموعه مطالعات جانبی وهمچنین دررابطه با شغل موردتصدی وعنوان مسئولیت جنابعالی که همون مسئول شورای محتوی است بوده کلا"منظورم اینه که اصلا"مسئول شورای محتوی راسخون یعنی چی؟ توضیح دهید:
3- من تابحال روحانی بانام"کیوان"نشنیده بودم میشه علت نام گذاری والدینتون ویاشغلی روکه انتخاب نمودینوتشریح نمایید؟
4- حاج آقاواسه ماجوونااگه یه مطلبی یاحدیثی داریدممنون میشم بیان نمایید.(من جزء جوونای 45 ساله سایتم.خخخخ)
باتشکرفراوان
با سلام به شما دوست عزیز
1- من هم توی عکس ها با دوستان بودم انگار. البته انگار یه عکس دسته جمعی بود که موقع گرفتنش من توی موسسه حضور نداشتم لذا نشد عکس بگیرم.
2- مطالعه که تمام زندگی منو تشکیل میده. (باید یه عکس از کتابخونه ی منزل بذارم) دوستان واحد محتوا هم همین طور. ما کسانی رو تو واحد محتوا داریم که هرکدوم برای خودشون وزنه ای هستند. ما دوستانی داریم که به چند زبان تسلط دارند (حتی زبان های قدیمی مثل یونانی باستان و زرتشتی و سریانی!) اهل نوشتن مقاله و کتاب هستند و...
مسئول محتوا یعنی مسئول محتوا دیگه! تمام مقالات و ویژه نامه های سایت زیر نظر اینجانب قرار دارند. در مورد محتوای بعضی از صوت و فیلم ها و نرم افزار ها و طراحی ها هم که نیاز به نظر کارشناس دینی داشته باشه نظر میدیم. کلا فضولیم دیگه
3- ماجرای نام کیوان مفصله! خلاصش اینه که قرار بود اسم ما ابوالفضل باشه ولی با شیطنت کارمند «طاغوتی» ثبت احوال شدیم کیوان!!!
البته الان هم در منزل و در میان فامیل نام بنده «مصطفی» است. کیوان فقط نام شناسنامه ای است!
4- نمیدونم چی بگم که صرفا شعار نباشه! ولی باید قدر جوونی رو دونست! اینم یه بیت از یه غزلی که قدیما گفته بودم:
عمر گذشت و به درازا کشید ... قصهی آدم شدنم ، پیر کو؟
در پناه حق موفق باشید