0

مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

پاسخ به:مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
دوشنبه 31 شهریور 1393  12:30 PM

نقل قول salma57

سلام مجدد.

1- نظرتون راجع به اتاق چت؟

2- چرا دیگه به اتاق چت تشریف نمیارین؟ روزی بیست دقیقه تا نیم ساعت با کاربران سایت شاید خیلی سخت نباشه.

3- اخیرا در اتاق چت موضوعاتی مطرح میشه و کاربران در مورد اون موضوع بحث می کنند. اگه از شما دعوت کنیم در بعضی موضوعات به ما کمک کنید و وارد بحث با کاربران بشید قبول می کنید یا مشغله کاری این اجازه رو نمیده؟

4- اگه قرار به شرکت در بحث باشه بیشتر دوست دارید در چه موضوعاتی صحبت کنید؟ به صورت تخصصی.

5- حاج اقا منتظمی هنوز دعوت نکردن برای منزل نو؛ یا خودتون وقت نداشتید برین؟! 

موضوع اتاق چت در فردا تربیت  فرزندان (تربیت دینی فرزندان) هست. از شما دعوت می کنم فردا در این بحث شرکت کنید. خیلی وقت شما رو نمی گیریم. در حد یک ساعت. البته حاج آقا منتظمی هم همیشه با ما همراه هستند.

با تشکر

علیکم السلام مجدد smiley

1- خیلی خیلی خوبه. چندبار بهش سر زدم. تو جواب یکی از سوال های قبلیتون نوشتم که خیلی به شبکه های اجتماعی و ارتباط زنده با جوان ها علاقه دارم. اتاق چت راسخون تنها جائیه که چنین وضعیتی داره. البته چند بار که اومدم دوستان تحویلم نگرفتن منم قهر کردم smiley

2- قبل از دیدن سوال دوم شما پاسخ سوال اول رو که می دادم خود به خود پاسخ این سوال هم داده شد smiley

3- طبیعتا من کارمند ساعتی راسخون هستم و تو ساعاتی که اینجا هستم باید مسئولیت های محوله رو انجام بدم. اما اگر مدت کوتاه باشه و مباحث خیلی عمیق و تخصصی نباشه حتما شرکت می کنم. (البته تذکر دادم که فعلا با اتاق چت قهرم. دوستان باید بیان منّت کشی اونوقت شاید قبول کردم. smiley )

4- موضوع خاصی که الان توی ذهنم نیست. هر موردی رو جداگانه میشه بررسی کرد. (من اساسا آدم خیلی محتاطی هستم smiley )

5- نه آقا! چه دعوتی؟! هنوز دعوت نکردن. من از همین جایگاه مراتب اعتراض خودم رو اعلام می کنم. حاج آقا دعوت کن دیگه! چند پرس چلو کباب و جوجه کباب و یه برّه ی ناقابل که این همه تعلل نداره wink

ان شاء الله. در پناه حق موفق باشید

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon aftabm sayyed13737373 nezarat_ravabet borkhar namebaran moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها