0

مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

پاسخ به:مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ
شنبه 29 شهریور 1393  1:30 PM

نقل قول farshon

باسلام به حاج آقاعزتی

واماسئوالات این حقیر:

1- میشه بفرماییدچرابخش مقالات راه اندازی نمیشه باوجودیکه بخشی ازعنوان مسئولیتتون دراین راستاست؟

2- چقدرمنودوست دارید؟

3- ایکاش چهره خندان شمارومنم میتونستم درآواتارم استفاده کنم حاج آقانظرتون دررابطه باتالارلطیفه وطنزبگید:

4- چقدرمطالعه درموردمحتوی سایت دارید؟

5- آدرس جدیدخونه آقای منتظمی روبه من می گید؟ خخخخخ

با سلام به شما دوست عزیزم

1- بخش ارسال مقالات به شکل قدیمی قابلیت ادامه دادن نداشت. متاسفانه بعلت عدم رعایت قوانین از سوی کاربران قسمت ارسال مقاله بجای اینکه مفید باشد مضر بود (توضیحش طولانی است و قدیم تر ها در پاسخ به بعضی کاربران انجمن مفصل پاسخ داده بودم) اما قرار شد با شکل جدید ادامه پیدا کند. در حال حاضر واحد مقالات کاملا آماده‌ی پذیرش مقاله از سوی کاربران است. ولی مشکل از برنامه نویسی است. واحد برنامه‌نویسی هنوز قسمت مربوط به ارسال مقاله را آماده نکرده است. اگر مسأله‌ی فنی حل شود از جانب ما مشکلی نیست.

2- ما که ارادت داریم خدمت جناب فرشون smiley

3- خخخخخ در مورد قسمت دوم سوالتون: قدیما میگفتن دروغگو دشمن خداست! منم اگه بخوام راستشو بگم، راستش اینه که تا حالا به تالار طنز سر نزدم! frown البته به خیلی از تالارهای دیگه هم سر نزدم. دلیلشم اینه که وقت کافی برای رسیدگی به اموری که زیر نظر خودم هستن رو ندارم چه برسه به سرکشی به قسمت های دیگه!!! sad

4- سوالتون مبهمه! منظور از مطالعه در مورد محتوای سایت چیه؟

5- حاج آقا منتظمی قراره دعوتمون کنه! wink همین که سرشون آوار شدیم آدرسو به شما هم میدیم. smiley

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
تشکرات از این پست
borkhar salma57 sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 namebaran ali_kamali ravabet_rasekhoon farshon aftabm voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها