پاسخ به:mehrad90 مهمان مدیر پاسخگو
یک شنبه 30 شهریور 1393 12:56 PM
سلام آقای بنی نجار.احوال شما؟
2تاسوال؟
1-تالارپزشکی سلامت هیچ وقت کاربربرتروفعال نداره؟چرا؟واقعافعالیت کاربران تواین تالارکم هست یاشماوقت ندارین کاربران رومعرفی کنین.
2-به نظرمن آقای بنی نجارهرپستی که توهرتالاری ارسال میشه تاییدمدیرتالارپای اون پست میتونه یه نوع دلگرمی وجذب کاربرباشه(البته به نظرمن)ولی من هیچ وقت تاییدشماروپایین هیچ پستی ندیدم مخصوصاتالارپزشکی سلامت.؟!!!ممنون.
با سلام خدمت سر کار خانم برخوار
1- حق با سرکار است واقعا از حضور گرم شما و دیگر عزیزان در تالار پزشکی و سلامت کمال تشکر و قدردانی را دارم کوتاهی بنده را به حساب مشغله کاری بنده بگذارید البته سعی میکنم از ماه آینده کاربران فعال را معرفی نمایم
2- همونطور که خودتون مستحضر هستین تالار پزشکی و سلامت از لحاظ تنوع مطالب خیلی زیاده و بنده اگر بخواهم به تک تک پستهای ارسالی دکمه تشکر را بزنم خب زمان زیادی را می بره البته این موضوع را با مدیریت محترم انجمنها هم در میان گذاشته بودم که ایشان هم فرمودند بصورت رندوم یا تصادفی دکمه تشکر را بزنید.ناگفته نماند که بنده محتوای ارسالی پستهای کاربران را رصد مینمایم
ممنون آقای بنی نجار.لطف دارین شما.بله اگه یکی درمیون هم تشکرزده بشه خوبهدرپایان هم تشکرمیکنم ازشما.انشالله شاهدپیشرفت روزبه روزتالارهای تحت مدیریتتون باشیم.موفق باشین
البته من قسمت هایلایت شده نوشه خودم را متوجه نشدم فلسفش چیه خانم؟
یعنی اینکه این مطلب خیلی مهم هست.به صورت تصادفی ویکی درمیون هم تشکرزده بشه عالیه.