0

mehrad90 مهمان مدیر پاسخگو

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

پاسخ به:mehrad90 مهمان مدیر پاسخگو
یک شنبه 30 شهریور 1393  9:57 AM

نقل قول sayyed13737373

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

بنام خدا

با عرض سلام  ارادت خدمت کاربران محترم و عرض تشکر ویژه از جناب sayyed13737373

1- بنده محمد رضا بنی نجار هستم از گلستان

2- بنده مدیریت تالار پزشکی و سلامت را از اول مهرماه 92 برعهده دارم قبلا مدیر تالار هنر هفتم هم بودم که بعلت مشغله فراوان کاری از مدیریت آن استعفا دادم و همچنین و از همان زمان هم مدیر تالار سایر ورزشها،صفحه اول روزنامه های ورزشی، تصاویر کمیاب و خاطره انگیز،کاریکاتورهای ورزشی، و به تازگی تالار پخش زنده مسابقات ورزشی و بازیهای آسیایی اینچئون هستم

3- در خصوص نوع مدیریت بنده به تعامل سازنده و همچنین کارآمد با کاربران معتقدم به این صورت که سعی میکنم اولا به کاربران تازه وارد در خصوص نوع گذاشتن پست در زیر تالارها راهنمایی های لازم را ارائه دهم تا از مشکلات احتمالی در زیر تالارها جلوگیری گردد. همچنین سعی نمودم برنامه ها و طرح هایی را در تالارهای تحت مدیریتم انجام دهم تا ضمن اطلاع رسانی و آگاهی کاربران از مطالب بروز محیطی شاد و نشاط آور را هم برای آنها فراهم نمایم. ضمن اینکه از انتقادات و نظرات دوستان گرامی هم استفاده نمایم.

4- خب ببینید در خصوص نوع برنامه ها و طرح هایی که در آینده ممکن است حالت اجرایی به خود بگیرد من خیلی فکر میکنم و گاهی ممکن است به فراخور زمان و موضوعات روز آن برنامه ها را اجرا کنم. مثلا با شروع بازیهای آسیایی اینچئون من طرح ایجاد تالار مورد نظر را دادم تا در زمان برگزاری بازیها اطلاع رسانی لازم صورت بگیرد. البته برنامه هایی را هم در صدد اجرا دارم که احتمالا در طی روز جاری یا فردا اجرا خواهد شد که مسابقه شخصیت شناسی ورزشی می باشد.

5-با توجه به طرح های موردی برگزار شده مثلا در تالار پزشکی و سلامت یا در تالار هنر هفتم که با موضوعات آموزشی بود بنده به خودم نمره 80 را میدم چون معتقدم هیچکس کامل نیست ضمن اینکه دوستان دیگر هم باید در این خصوص نظرات خود را ارائه نمایند.

6- برنامه آینده را باید برگزار کنیم ببینیم کیفیت آن چطور است تا بعد به خودمون نمره بدهیم

تشکرات از این پست
salma57 farshon 09303495228 borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh namebaran moradi92 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها