0

mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو

namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 29 شهریور 1393  8:46 AM

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- چرا تاپیک امتیازات و جوایز اهدایی تالار مسابقات کاربری بطور مرتب به روز رسانی نمی شود؟ به عنوان مثال سرگرمی حدس تفاوت نقاشی ها تا دور 17 به پایان رسیده است اما نتایج و امتیازات تنها برای 10 دور ابتدا به کاربران تقدیم شده است. دلیل این همه تأخیر چیست؟

2- عکس های مربوط به حدس تفاوت نقاشی ها رو از چه سایتی میگیرید؟ به خاطر دارم که یک بار شاید 2-3 هفته پیش یک عکسی را قرار دادید که بنده خیلی توجه کردم اما تفاوتی بینشان پیدا نکردم روز بعد متوجه شدم که تصویر را تغییر داده اید. چه توضیحی برای این کارتان دارید؟

3- در همین خصوص به صندوق پیام جنابعالی پیامی ارسال نمودم و قضیه را گزارش نمودم ولی از شما پاسخی دریافت ننمودم. چرا به کاربرانی که در تالارتان فعالیت می کنند انقدر بی اهمیت هستید؟

4- در خصوص سرگرمی جدول کلمات، ایده از خودتان بود؟ فکر میکنید چه چیزی کاربر را ترقیب به شرکت در این تاپیک می نماید؟ مگر هر کاربر برای ایجاد هر پست بطور معمول 5 امتیاز نمیگیرد؟! پس چه تفاوتی می کند که در این تاپیک شرکت کنیم؟!

5- چرا مسابقه  آموزه های نهج البلاغه که فکر میکنم مورد استقبال کاربران نیز قرار گرفت متوقف شد؟ آیا دیگر این تاپیک به روز رسانی نمی گردد؟ مسابقه طرح برتر چطور؟

6- ملاک جنابعالی برای انتخاب کاربران فعال در تالارتان چه چیزی می باشد؟ آیا کاربری که در مسابقات هفتگی تالارتان شرکت می کند کاربر برتر نمی باشد؟!

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh mohammad98 siryahya khodaeem1 salma57 farshon moradi92 alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها