0

کیک سیب با سس شیر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک سیب با سس شیر
پنج شنبه 27 شهریور 1393  3:58 PM

طرز تهیه کیک,نحوه پخت کیک,طرز پخت کیک سیب

 

مواد اولیه برای  12 نفر :

آرد                                                        220 گرم
بکینگ پودر                              1 قاشق چای خوری
جوش شیرین                        1/2 قاشق چای خوری
فلفل شیرین                            1 قاشق چای خوری
دارچین                                   1 قاشق چای خوری
جوز                        1 قاشق چای خوری (رنده شده)
میخک                        1/4 قاشق چای خوری (پودر)
نمک                                   1/2 قاشق چای خوری
شکر                                         قهوه ای 200 گرم
شکر                                                     225 گرم
کره                                       225 گرم (نرم شده)
تخم مرغ                                                    3 عدد
وانیل                                     1 قاشق چای خوری
سیب 3 عدد (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده)
گردو                                       115 گرم (خرد شده)
زنجبیل                                   1/3 فنجان (خرد شده)
کران        بری 1/2 فنجان (کران بری خشک یا کشمش



طرز تهیه:

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.


فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.


داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.


مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.
بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.


در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.


 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها