نان پیتا
یک شنبه 23 شهریور 1393 1:36 PM
نان پیتا
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• 1 1/8 پیمانه آب ولرم
• 3 پیمانه آرد
• 1 قاشق چایخوری نمک
• 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
• 1.5 قاشق چایخوری شکر
• 1.5 قاشق چایخوری خمیر ترش
طرز تهیه
1. برای تهیه نان پيتا، ابتدا فر را روی حرارت 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2. همه مواد این دستور غذا را در مخلوط کن بریزید یا در یک کاسه، با یک هم زن خوب مخلوط کنید. سپس با دست ورز دهید تا یک خمیر یکدست درست شود.
3. روی خمیر را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در محلی بگذارید تا کمی پف کند.
4. خمیر را با یک چاقو به 8 تکه تقسیم کنید. با استفاده از وردنه، هر قسمت از خمیر را روی سطح صافی به آرامی پهن کنید. سینی یا ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید. خمیرها را در سینی پهن کنید.
5. 4 تا 5 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شده و کمی طلایی رنگ شوند. نان پيتا ها را از فر خارج کنید.
6. می توان آنها را در کیسه های پلاستیکی در یخچال برای چند روز و یا در فریزر به مدت 1 یا 2 ماه نگهداری کرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست