خسوس: دراین فصل ۵ تیم مدعی قهرمانی هستند
شنبه 22 شهریور 1393 9:29 PM
خسوس کاندلاس درباره وضعیت کیفی رقابتهای لیگ فوتسال کشور اظهار کرد: لیگ هنوز تازه شروع شده است و خوشبختانه توانستم فیلم تمام بازیهای هفته اول را ببینم. به نظر میآید ۵ تیم خودشان را به طورجدی آماده کردهاند و بقیه هم کمکم با شرایط سازگار میشوند.
وی درباره تیمهای مدعی افزود: دبیری پارسال قهرمان شد، گیتی پسند که فرم قبلی خودش را حفظ کرده و تأسیسات توانسته نفرات خوبی جذب کند. تیمهایی مثل حفاری، مشهد و ماهان تندیس قم آمادگی خوبی برای مسابقات امسال دارند و تیمهای مدعی این دوره از مسابقات به شمار میآیند.
سرمربی تیم ملی در خصوص انتظارات از تیم دبیری برای قهرمانی در آسیا خاطرنشان کرد: درهرحال مسابقات تمامشده است و آنها زحمتشان را کشیدند و وقت و انرژی خوبی گذاشتند باید از آنها تشکر کرد و خسته نباشید گفت. حالا باید ببینم در آینده چهکار میکنند.
خسوس کاندلاس با اشاره به ظرفیتهای تبریز در فوتسال تصریح کرد: به هر جهت تبریز با داشتن ۳ تیم در لیگ برتر خودش را به یکقطب در فوتسال ایران تبدیل کرده است. تیمهای تبریزی بازیکنانشان را حفظ کردهاند و من فکر میکنم بااینکه آقای شمسایی رفتهاند اما تیم دبیری سعی میکند روی پا بایستد و تلاششان را میکند.
وی درباره سرمربیگری شمس در دبیری گفت: من به ایشان بهعنوان یک مربی احترام زیادی قائلم و امیدوارم در کار خود موفق شود.
سرمربی تیم ملی فوتسال در پاسخ به اینکه از زمان پیوستن به تیم ملی تا چه میزان توانسته است تأثیرگذار باشد، تأکید کرد: ما پارسال که با تیم ملی استارت زدیم در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا اول شدیم و مسابقات جام ملتها را هم خیلی خوب شروع کردیم اما در بازی فینال به آرمانهایی که داشتیم نرسیدیم اما تلاشمان را ادامه میدهیم.
خسوس کاندلاس گفت: ما باید قدم به قدم حرکت کنیم و همه چیز یکشبه به دست نمیآید و امیدواریم در آینده نتایج بهتری بگیریم.