0

صحبت کردن چینی

alieh_m
alieh_m
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 88

پاسخ به:صحبت کردن چینی
دوشنبه 16 شهریور 1388  12:07 PM

Jīnní: Nǐ hǎo.                                                                       Ginny: Hello.
Ōuwén: Nǐ hǎo.                                                                 Owen: Hello.
Jīnní: Wǒ jiào Jīnní. Nǐ jiào shénme míngzi?         Ginny: I'm Ginny. What's your name?
Ōuwén: Wǒ jiào Ōuwén.                                             owen: I'm Owen.

جینا:نیهائو
اووان:نیهائو
جینا:وو جیا ا جینا نی جیا ا شنمی منگزی:
اووان:ووجیا ا اووان

موفق باشید و پایدار

جینی: سلام
آون:سلام
جینی:من جینی هستم اسم تو چیه؟
آون من آون هستم

Jīnní: Tāmen shì shéi?                                                     Ginny: Who are they?
Ōuwén: Tā shì Àiměi, tā shì Zhōngguórén.
 Tā shì Dōngní, shì Měiguórén.                             Owen: She is Amy. She's Chinese. He's Tony, an American.
Jīnní: Nĭ yě shì Měiguórén ma?                                   Ginny: Are you also American?
Ōuwén: Bú shì. Wǒ shì Yīngguórén. 
Nǐ ne? Nǐ shì nǎ guó rén?                                             Owen: No, I'm British. How about you? Which nationality are you?
Jīnní: Wǒ shì Fǎguórén.                                              Ginny: I'm French.

جینا:تمن شا شی
اووان:تشا ایمی تشا ژیگوآرین تشا دانگنا شا میگو آرین
جینا:نیه شا میگوآرین ما؟
اووان: بشا ووشا ییگوآرین نی نه نی شا نگوآرین؟
جینا:ووشا فیگوآرین

جینی: آنها کی هستند
اووان : اون امی است او چینی است او تانی است او آمریکایی است
جینی : آیا تو هم آمریکایی هستی
اووان:نه من بریتانیایی هستم تو چطور؟ تو از کدام ملیتی هستی؟
جینی : من فرانسوی هستم

نکته: اگر به ترجمه ها دقت کنید در زبان چینی گفته شده دانگنا ولی در ترجمه تانی نامیده شده برعکس زبان انگلیسی چینی اسم انسان ها هم به خود زبان ترجمه می شود البته می توانید اسم خودتان را بگید ولی اگر دوست دارید برای گرفتن نام چینی خود به اینجا برید

نکته ملیت ایران: آیراگوآرین نام دارد
تشکرات از این پست
leila0033
دسترسی سریع به انجمن ها