0

رول میگویِ اسپایسی

 
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1393 
تعداد پست ها : 5428
محل سکونت : خراسان جنوبی

رول میگویِ اسپایسی
یک شنبه 16 شهریور 1393  4:06 PM

این رول‌های زیبا طعم بسیار عالی دارند و می توانید به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده در مهمانی‌ها آن را به همراه سس چیلی یا تند و فلفلی سرو کنید.

مواد لازم

 

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


برای خمیر:

•    12 عدد میگوی درشت، یخ‌زدایی شده

•    6 ورق خمیر تخم‌مرغی (یا فیلو)

•    روغن سرخ‌کردنی

•    یک قاشق غذاخوری آرد حل شده در آب

برای مواد میانی:

•    سه قاشق غذاخوری سس تند و فلفلی

•    یک قاشق غذاخوری سس سویا

•    نصف قاشق غذاخوری سرکه برنج

•    یک قاشق چایخوری روغن کنجد

•    3 حبه سیر رنده شده

•    آب و پوست نصف یک عدد لیموترش

•    یک قاشق غذاخوری شکر

•    نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1.    ابتدا چاشنی را درست کنید تا میگوها را در آن بخوابانید. در یک کاسه یا کیسه زیپ‌دار، سس فلفلی، سس سویا، سرکه برنج و روغن کنجد را با یکدیگر مخلوط کنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


2.    سیر را درون آن رنده کنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


3.    پوست نیمی از لیموترش را درون کاسه رنده کنید. آب آن را نیز بگیرید و به مواد بیفزایید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


4.    برای مزه‌دار شدن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


5.    یک قاشق غذاخوری شکر را نیز برای برای تعادل طعم چاشنی به آن اضافه کنید و هم بزنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


6.    میگوها را درون کاسه بریزید و هم بزنید تا همه مواد به خورد میگوها بروند. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


7.    خمیر فیلو را روی سطح صاف باز کنید. سپس آن را از قطر تا کنید تا مثلثی شکل شوند. آن را برش بزنید و کنار بگذارید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


8.    میگو را در سمت چپ خمیر قرار دهید. آن را طوری بگذارید که دم آنها بیرون بماند. خمیر را بسیار محکم دور میگو بپیچید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


9.    قسمت بالای مثلث را تا کنید و دوباره به رول کردن میگو ادامه دهید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


10.    با کمک انگشت، از مخلوط آرد و آب در انتهای خمیر بمالید تا حکم چسب داشته باشد. سپس آن را به بدنه رول بچسبانید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


11.    همین مراحل را با بقیه میگوها و خمیرها تکرار کنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


12.    حدود دو سانتی‌متر روغن در قابلمه بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود. رول‌های میگو را در روغن داغ بریزید و پس از طلایی و برشته شدن، از روغن بیرون بکشید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی


13.    این میگوها را با سس تند و اسپایسی که تهیه کرده‌اید، سرو کنید.

آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها