سخنی با شما کاربران
جمعه 28 شهریور 1393 11:33 AM
با سلام وصد درود خدمت همه ی کاربران فعال راسخونی
قسمت شدکه بنده این هفته مهمان مدیر پاسخگو باشم وخدمت همه ی شما وشاهد شنیدن انتقادات وپیشنهادات شما دوستان باشم .در پایان در کلام های آخرم باید عرض کنم که تالار وبلاگ نویسی راسخون رسما فعالیتش را با مدیریت بنده از 8آبان ورسما شروع طرح های وبلاگ نویسی اش را ازط 26دی ماه آغاز کرد ،البته ما دومدیر بودیم که مدیر اسبق تالار آقای شیرانی بسیار کم سر تالار می آمدند وزیاد کمک دهنده من نبودند ،اینکه اشان وقتشون محمدود بود وموقعی که فکر کنم اردیبهشت بود از مدیریت سلب شدند گفتند خداراشکر که من سرم شلوغ بودوبوده ودیگر نمی توانستم بیایم ،آقای شیرانی همکار من بودند ولی ه دلیل مشغلات بالای درسی وزندگی زیاد به من کمک دهنده نبودند متاسفانه .
مهمترین اقدامات تالار طول یکسال اخیر تالار هم مشخص هست که می توانم به مهمترین اقدام آن که برگزاری ماهانه برنامه های باشگاه وبرگزاری هفتگی ذره بین وبلاگ نویسان وبرگزاری صندلی داغ مختص وبلاگ نویسان ورفع مشکلات آنی وبلاگ نویسان در تاپیک ذکر وبلاگ از شما بیان مشکلات ومعایب از ما و.....اشاره کنم ،برنامه ها زیاد بوده به همین دلیل من فقط چند برنامه مهم تالار را معرفی کردم .
بعضی دوستان در وبلاگ نویسی ضعیف اند یا دوست دارند وبلاگ نویس شوند ولی اقدام نمی کنند ،نمی آیند تالار سوال بپرسند ،مشورت بگیرند ،کمک بگیرند ،هیچ اقدامی نمی کنند ،واین باعثه تاسف هست که بنده وبقیه وروابط عمومی برای راسخون این همه برنامه تدارک می بینیم ولی دوستان استفاده نمی کنند .
شورای عالی راسخون اولین جلسه بررسی مشکلات دوستان را در پنجم مهرماه خواهد داشت ودر مورد ترجمه قالب آماده بررسی سرویس وبلاگدهی راسخون هستم تا تگ ها شناسایی وهفته ای یک قالب را خودم شخصا برای دوستان ترجمه کنم که نیاز دارد کمی صبر کنید تا اقدامات ذرا انجام دهم .در مورد کتابچه های الکترونیکی که محتوای آن مستقیم به تاپیک های مشارکتی مربوط می شد ،در نظر دارم که محتوای آن را آموزش وبلاگک نویسی قرار داده ومنتشر کنم .
چهارشنبه دومهرماه با روابط عمومی جلسه ای برای بررسی تهیه ی فیلم های آموزشی ودوره آموزش مجازی وبلاگ نویسی دارم که تمامی پیشنهادات دوستان را یادداشت ودر جلسه مطرح وبررسی می کنم .خیلی از دوستان تاکید داشتند که کارگاه های آموزش وبلاگ نویسی که اعم از سی اس اس واچ تی ام ال و.... هست که به صورت مطلب منتشر می شود ،آموزش هایش گنگ ونامفهوم است که باید بگویم کلام این دوسان درست است ولی وقتی آموزش مجازی هست ،خب سخت هم هست ونیاز به دقت بیشتری دارد ولی با این وجود ان شالله با آقا سید وروابط عمومی تدارک تهیه فیلم های آموزشی را خواهیم دید .
در پایان از همه ی دوستان در طول این یک هفته تشکر می کنم وازتون خواهشمندم بنده را خدمتگزار خودتون بدونید وهرگونه مشکلات دارید به تالار وبلاگ نویسی سر بزنید ،سوال بپرسید تا بنده ودیگر دوستان پاسخگوی مشکلات ورفع آن ها باشیم .
همچنین در روز 8آبان ماه دومین نشست تخصصی را با شما وبا حضور آقای سجادی برگزار خواهیم نمودوپیگیر برنامه هی آتی راسخون بلاگ شخصا خواهیم بود ،بازهم از انتقاداتتون سپاسگزارم از پیشنهاداتتون هم سپاسگزارم وتمامی انتقادات وپیشنهادات گفته شده برای هفته آینده که با روابط عمومی جلسه دارم یادداشت خواهد شد ودر جلسه آتی مطرح وپیگیری خواهد شد
با ما همراه باشید