0

hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو
پنج شنبه 27 شهریور 1393  9:13 PM

نقل قول sayyed13737373

سلام بر شما داداش حسین رضایی بزرگوار.

در ابتدا یه تشکر ویژه به خاطر حضور و پاسخگویی به موقع شما به سوالات وانتقادات .smiley

از زحمات ارزنده شبانه روزی شما برای تالار وبلاگ نویسی که  یکی از بهترین تالارهای فعال هست تشکر دارم

انتقادات به شرح زیر می باشند:

1-در زیر ذره بین بعضی وبلاگ نویس ها ایراداتی که گرفتید مانند آهنگ وبلاگ (من چندین بار شاهد این انتقاد شما بودم) باید توجه نمایید که این انتقاد در اکثر موارد وارد نبوده و بهتر است این قانون را از قوانین خودتون حذف نمایید چون واقعا یک چیز کاملا سلیقه ای هستش.

2-شما به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی مسئول به روز رسانی و آماده سازی مطالب و محتوا برای تالار می باشید و یک تالار فقط به برنامه ها و طرحاش وابسته نیست الان خیلی از زیر تالاراتون خیلی وقت است که بروز نشدند. داداش حسین عزیز شما که می فرمایید ترجمه کاری ندارد و واقعا هم کاری زیاد سختی نیستش حدود 2 الی 3 ساعت کار داره چرا  تا بحال قالب ترجمه نکردید برای وبلاگ نویسانsad

3-قبلا کتابچه می دادید تازگیا نمی دید.

4-کارگاه های آموزشیتون در سطح بالا آموزشی هستند و به زبان ساده نیستند البته شاید به نظر خودتون به زبان ساده باشندcool ولی یکی از عللی که بازدید کننده کم دارند همین موضوع است.

این آخریه گله هستشangry:    برادرمن کلی زحمت کشیدم فیلم درست کردم که آموزش قالب css مثلا (تغییر هدر در فایل css ) اونوقت یکی از وبلاگ نویسان می پرسه شما می فرمایید که تازه قراره با روابط عمومی جلسه برگذار کنید.

خوب لینک تاپیکو بدید بروند استفاده کنند.

و چند مورد دیگر

سلام بر داداش گلم وعزیزم به خاطر انتقاداتی که به تالار وبلاگ نویسی وارد کردی ومن را آگاه ساختی سپاسگزارم

1-من مخالف گذاشتن نوا برای وبلاگ نیستم ،بلکه موافقم که نوای وبلاگ نباید اتوماتیک در وبلاگ  پخش شود ،یکی از بهترین کارهای شما در وبلاگ دین همیار زندگی همین نکته خوبی بود که وبلاگتان را از دیگر وبلاگ هایتان متمایز کرده ،آن هم گذاشتن نوای وبلاگ به صورت دستی یعنی پخش اوتماتیک ندارد وبازدید کننده وبلاگ اگر دوست داشت می تواند با کلیک بر روی پخش آهنگ آن را پخش کند وبه صورت اتوماتیک خداراشکر پخش نخواهد شد .پخش اتوماتیک وبلاگ بازدیدکننده را به نظر من از دیدن آن وبلاگ زده می کند.

2-کلام شما صحیح است ولی بنده هدف تالار را آموزش گذاشتم در فواصل وزمان های مختلف ،در جلسه 21خرداد روابط عمومی گفتند از برگزاری چندین برنامه جلوگیری کنید وبه ما هر سه ماه برنامه تان را اعلام کنید ،من در هر ده روز یک مطلب درباره آموزش های وبلاگ نویسی منتشر خواهیم کرد ،ولی زین پس سعی می شود تمامی زیر تالار های وبلاگ نویسی به روز شود .

اما در مورد ترجمه قالب ،من حدود در یک هفته اخیر یک قالب به تبلاگ تبیان منتشر ساختم که حدود 90دقیقه وقت برد ،من گفتم کار سختی نیست ،چون آدم هیچ کاری نباید برای خودش سخت بگیرد وکار نشد ندارد ،وبنده در ماه های آۀینده این موضوع ترجمه قالب را بررسی وخودم سعی در ترجمه قالب های بیشتر برای راسخون بلاگ دارم.

3-کتابچه های الکترونیکی که حدودا 6ماهی هست انتشارش متوقف شده ،ما کتابچه ها را منوط به برگزاری واتمام تاپیک های مشارکتی خود محدود ساخته ایم ،زین پس خودمن تصمیم دارم با دستنوشته های آموزشیم برای وبلاگ نویسان کتابچه الکترونیکی منتشر کنم

4-کارگاه های آموزشی که به صورت مطلب آموزشی منتشر می شود کمی درکش برای مخاطبی که برای آموزش آمده سخت ومحدود هست ،به همین دلیل با روابط عمومی تصمیم داریم که جایگزین آن ساخت فیلم های آموزشی باشد

5-ودر مورد اخرین گله ات ،عصبی نشو داداشم ،داداشم من تو وبلاگ رسمی تالار موضوع فیلم های آموزشی را منتشر ،آقای کیانی در ده روز پیش در لینک های چرخشی موضوع را بارگذاری ودر صفحه اصلی راسخون بلاگ هم اخیرا بنرش نصب شد ولی مشکل اینجاست که فیلم های آموزشی تالار خیلی تند توسط شما آموزش داده شده ،چشم من این موضوع را در دستور کار قرار داده وهر هفته  به آقای کیانی یاد آوری می کنم که در لینک های چرخشی بارگذاری شود وهر هفته هم به آقای نجاران که در برترین های بارگذاری شود ،لذا شما اگر بازهم از این فیلم های آموزشی دارید در تاپیک فوق منتشر کنید .اینکه من گفتم با روابط عمومی جلسه دارم درست گفتم ،چون قراره با همکاری روابط عمومی  وشخص خود شما که ان شالله تلفنی به حضورتان اعلام خواهد شد فیلم های آموزشی بیشتری بسازیم ومنتشر کنیم .از اینکه شما در این باره عصبی هستید بنده را نیز آزرده خاطر کردید چون منم به خاطر شما که عصبی شدید ناراحت شدم وحتما پیگیر تبلیغات این فیلم آموزشی در تالار هستم.بازهم از فیلم های آموزشی ات سپاسگزارم ،قرار شده بود آقای کیانی شخصا تماس بگیرند وشخصا از شما به خاطر فیلم های آموزشی ات سپاسگزاری کنند که احتمالا به خاطر مشغلات کاری سرشون شلوغ ویادشون رفته ،به خدا من همین شنبه تبلیغات را در سایت های خبری ایکنا و... آغاز خواهم کرد ولی داداش وقتی خود من قریب به یکسال دارم مایه می گذارم برای آموزش ولی خود دوستان نمی خواهند ودنبال نمی کنند تا یاد بگیرند من وتو به غیر از انتشار آموزشمون چی کار می تونیم بکنیم ؟

سپاسگزارم ،بازهم اگر انتقادی وپیشنهادی بود در خدمت هستم

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohammad98 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها