0

hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو
پنج شنبه 27 شهریور 1393  7:43 PM

سلام بر شما داداش حسین رضایی بزرگوار.

در ابتدا یه تشکر ویژه به خاطر حضور و پاسخگویی به موقع شما به سوالات وانتقادات .smiley

از زحمات ارزنده شبانه روزی شما برای تالار وبلاگ نویسی که  یکی از بهترین تالارهای فعال هست تشکر دارم

انتقادات به شرح زیر می باشند:

1-در زیر ذره بین بعضی وبلاگ نویس ها ایراداتی که گرفتید مانند آهنگ وبلاگ (من چندین بار شاهد این انتقاد شما بودم) باید توجه نمایید که این انتقاد در اکثر موارد وارد نبوده و بهتر است این قانون را از قوانین خودتون حذف نمایید چون واقعا یک چیز کاملا سلیقه ای هستش.

2-شما به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی مسئول به روز رسانی و آماده سازی مطالب و محتوا برای تالار می باشید و یک تالار فقط به برنامه ها و طرحاش وابسته نیست الان خیلی از زیر تالاراتون خیلی وقت است که بروز نشدند. داداش حسین عزیز شما که می فرمایید ترجمه کاری ندارد و واقعا هم کاری زیاد سختی نیستش حدود 2 الی 3 ساعت کار داره چرا  تا بحال قالب ترجمه نکردید برای وبلاگ نویسانsad

3-قبلا کتابچه می دادید تازگیا نمی دید.

4-کارگاه های آموزشیتون در سطح بالا آموزشی هستند و به زبان ساده نیستند البته شاید به نظر خودتون به زبان ساده باشندcool ولی یکی از عللی که بازدید کننده کم دارند همین موضوع است.

این آخریه گله هستشangry:    برادرمن کلی زحمت کشیدم فیلم درست کردم که آموزش قالب css مثلا (تغییر هدر در فایل css ) اونوقت یکی از وبلاگ نویسان می پرسه شما می فرمایید که تازه قراره با روابط عمومی جلسه برگذار کنید.

خوب لینک تاپیکو بدید بروند استفاده کنند.

و چند مورد دیگر

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
borkhar moradi92 salma57 nazaninfatemeh hossein201273 mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها