پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو
چهارشنبه 26 شهریور 1393 11:46 AM
سلام . از زحمات شما و مسئول راسخون بلاگ جناب آقای سجادی تشکر میکنم.
قبلا یه انتقاد شدید داشتم اون.هم مربوط میشد به اینکه خیلی خیلی در ارائه برنامه ها عجله میکنید. گاهی همزمان پنج شش برنامه در تالار برگزار میشد و با عناوین و اهداف تقریبا یکسان. درسته پرجنب و جوش بودن تالار خوبه. ولی شلوغی بیش از اندازه هم خیلی جالب نیست.
یه انتقد دیگه هم دارم اون هم راجع به نوشته های شماست. با عرض معذرت گاهی جمله بندی های متن ها مخصوصا متون بلندی مشکل دارند که میدونم بخاطر عجله کردن در نوشتن تبلیغات و متون هستند. اگه امکان داره موقع نوشتن متن های بلند اونها رو چک کنید و از دید ما هم بخونید.
یک مورد هم اگه امکان داره وبلاگ نویسانی که در انجمن فعالیت ندارند روی صندلی داغ ننشانید. تا حالا یکی دو نفری که در انجمن نبودند و روی صندلی داغ نشستند انگار ننشستند.
یعنی هر دو روزی به انجمن سر می زنند یه سوال جواب میدن و میرن و دیگه پیداشون نمیشه.
پیشنهاد:
در تالار وبلاگ نویسی گهگاه مطالبی از وبلاگ هایی که مظلب دست نویس می نویسن بیارید و در موردش با بقیه کاربران گفتگو داشته باشید. البته با حضور نویسنده وبلاگ.
اگر هم گفتگو نباشه متن منتخب وبلاگ رو در تالار وبلاگ نویسی معرفی کنید و البته این قرار دادن در تالار با اطلاع رسانی به نویسنده مطلب باشه تا نویسندگان وبلاگ هم ترغیب بشن به تالار وبلاگ نویسی مراجعه کنند.
با سلام وصد درود خدمت شما سلما خانم
انتقاد شما به جا بوده ودر دوجلسه اخیر یعنی در جلسه 21خرداد همین امسال با روابط عمومی ومطرح کردن آن از طرف آقای کیانی این روند عجله عجله ای برنامه های تالار اصلاح شده ،بعضی برنامه ها ممکن است مناسبتی باشد ودر بین برنامه های اعلامی اجرا شود ،اما این روند عجله عجله ای اصلاح گردید وبنده دلیل این عجله بودن را نیز خدمت شما عرض می کنم :من برای اینکه بتوانم برنامه های تالار را طبقه بندی کنم ،مجبور بودم در اجرای آن عجله ای به خرج دهم ،بله بعضی برنامه های تالار به هم شباهت داشتند ولی روند اجرای وچگونگی اجرای آن بسیار متفاوت بود .
درباره انتقاد دومتان ،بنده از نظر نوشتاری ضعیفم ومن می نویسم متن آن برنامه را وبه آقای سجادی اطلاع می دهم که متن مورد نظر را ازط هر نظری چک کنند واگر خطایی از سوی من در نوشتن صورت گرفته اصلاح شود.
این فرمایشه شما صحیح هست ولی وقتی دوستان عزیز ثبت نام کدند در برنامه صندلی داغ باید صندلی داغ آن ها اجرا شود ،ان شالله در روند ثبت نامی بعدی برای صندلی داغ وبلاگ نویسان بنده برحسب حضور کاربران برنامه صندلی داغ آن ها را با آقا سید اجرا می کنم،به طوریکه این دفعه داوطلبانه نبوده وخود من با وبلاگ نویسان برتر هماهنگ نموده وآن ها را روی صندلی داغ وبلاگ نویسان می نشانم ،تا حالا در روند اجرای صندلی داغ وبلاگ نویسان مشکلی نبوده ووبلاگ نویسانی که ثبت نام کردند در صندلی داغ حضور یافتند ،به جر یک کاربر که در این هفته بر روی صندلی داغ وبلاگ نویسان رفت وبرای خودمن هم تعجبی بود چرا دیر اقدام به حضور خود در صندلی داغشان کردند ،جالبت تر از آن این بود که این کاربر عزیز یکی از کاربران فعال تالار وراسخون بلاگ هست .
در مورد پیشنهادتان ،متاسفانه کاربران وبلاگ نویس ما به روند کپی پیست روی آوردند وکسانی که مطالب تولیدی ودستنویس وتحقیقاتی از خود منتشر کنند کم اند ولی ان شالله سعی براین می کنیم که این افراد را شناسایی واگر با آقای سجادی هماهنگ کردم وبه نتیجه ی قابل قبولی رسید این پیشنهاد شما هم خوب است که ان شالله در صورت تصمیم نهایی اجرا خواهد شد.البته جا دارد که به شما بگویم که بنده تصمیم داشتم وبلاگ های برتری که از سوی مسوول راسخون بلاگ معرفی می شود را خود بنده در تاپیکی جداگانه معرفی می کنم از نظر کلی وفنی واز لحاظ نوشتاری ،ان شالله این طرح بعد از اتمام طرح ذره بین وبلاگ ،که فکر کنم در سه ماهه زمستان خواهد بود اجرا خواهد شد ،با این کار هر هفته کاربران با وبلاگ های راسخونی آشنا وهمچنین وبلاگ های برتر راسخون شناسایی وکاربر برای آن وبلاگ جذب خواهد شد.
در پایان عرض کنم شما یکی از کاربران بخش فعال انجمن های راسخون هستید،هر انتقاد وپیشنهاد شما به ما کمک کننده هست
سپاس از حضورتان