0

hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 22 شهریور 1393  9:45 PM

نقل قول 09303495228

سلام

برای ترجمه قالب باید چه چیز هایی رو در نظر بگیریم ؟!!!اولین چیزی که به اون توجه میکنید چیه

آیا شما بنر های متحرک هم طراحی میکنید

با سلام وصد درود

در مورد ترجمه قالب پرسیدید ،ترجمه نیازمند پارامترهای خاص وفنی هست هر سرویس دهی وبلاگ نویسی پارامترهایی دارند که به آن تگ می گویند که در هر سرویس وبلاگ دهی توضیحات آن آمده در فضای مجازی موجود هست ولی راسخون بلاگ پارامترهای تگ را اگر هم باشد من ندیدم ،اگر پارامترهای تگ را داشته باشیم به آسانی یک قالب را می توانیم ترجمه کنیم ،؛ترجمه قالب نیز کمی هم وقت گیر هست ،اصولا بعضی سرویس های وبلاگدهی قالب های بلاگفا ومیهن بلاگ و... را دارند وبه راحتی می توان از قالب وبلاگ های این سرویس وبلاگدهی استفاده کرد.

من قبلا هدر های متحرک طراحی می کردم ولی نه به صورت حرفه ای ،بسیار مقدماتی بلدم واصولا با نرم افزار سوشین مکس می توان طراحی کردم به طور مثال نمونه اش که قبلا این هدر بود که طراحی کردم

با تشکر بازهم سوالی بود در خدمتتان هستم ،سعی کنید سوالاتتون را منوط به تالار وراسخون بلاگ بکنید تا بتوانیم پیشرفتی با انتقادات وپیشنهادات شما در تالار حاصل کنیم

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m omiddeymi1368 borkhar moradi92 mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها