پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 22 شهریور 1393 9:24 PM
سلام خسته نباشی استاد
چقدر پیگیر گفتگوی اتاق چت با آقای سجادی هستی؟
برنامه هاش رو پیگیری کردی یا در موردش صحبت کردی با آقای سجادی؟
قالب هارو اگر امکان داره سه ستونه بذارید...
چرا از موضوع افزایش فرزند آوری و تاثیرش در جامعه یا مذهب تشیع توی برنامه باشگاه استفاده نمیکنی؟
اگر امکان داره اموزش هدر با کد cssاگه اشتباه نکنم هم گام به گام بذار چون مطالب توی فضای مجازی هست ولی گنگ و نامفهومه
همانطور که می دانید من یک مسوولیت دارم به عنوان مدیریت تالار وبلاگ نویسی راسخون وآقای سجادی مسوول راسخون بلاگ هست ،مدیریتم من از مسوولیت استاد سجادی جدا هست ،حتی استاد سجادی مافق من هستند ،من در بسیاری از کارها حتما باید با ایشان مشورت وتصمیم گیری کنم ،قطعا استاد سجادی پیگیر سخنان ومشکلات شما وبلاگ نویسان در نشست مجازی روز جهانی وبلاگ در اتاق چت هستند وقطعا ایشان این موارد را با مقامات بالای موسسه مطرح کردند ،بعضی کارها نیاز به صبر ودر اولویت دوم پیگیری دارد وطول می کد تا یک مشکل حل شود .
همچنین ما در 8آبان دوباره یک نشست تخصصی با وبلاگ نویسان وبا حضور آقای سجادی وآقای کیانی داریم ،ان شالله دوباره پیگیر این موضوع خواهیم بود وسعی می کنیم پیگیر مشکلات شما وبلاگ نویسان باشیم
در مورد برنامه های باشگاه پرسیدید ؟بسیار سخنتان درست هست ،ولی برنامه های باشگاه طبق مناسبت های تقویمی برگزار خوالهد شد که ان شالله در آینده برای این موضوع افزایش جمعیت نیز در قالب برنامه های باشگاه خواهیم آورد.
آموزش های مجازی اکثر درک آن ها گنگ ونامفهوم است ،ما در تالار در ماه های گذشته چندین کارگاه آموزشی از جمله سی اس اس را برگزار کردیم ،همچین به نظر می رسد وهمچنین طبق گفته شما این آموزش ها کمی گنگ ونامفهوم است ،لذا تصمیم بر آن گذاشتیم که این موارد را در قالب فیلم های آموزشی منتشر کنیم که نیاز به یک جلسه با روابط عمومی دارد .
سپاس از حضورتان ،سوالی دیگر بود وپیشنهادی دیگر بود در خدمتم