پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 22 شهریور 1393 10:59 AM
با سلام و عرض ادب .زیارت قبول
تا حالا قالبی را به یکی از سرویس های وبلاگ نویسی ترجمه کرده اید؟به راسخون بلاگ چطور؟
پیشنهادم این هست که امکان دارد از دوستانی که در زمینه ترجمه قالب مهارت دارند درخواست کنید که در تالار فعالیت کنند و قالب های جدید برای راسخون بلاگ ترجمه کنند چون قالب های کنونی مخصوصا قالب های مذهبی خیلی کم و البته قدیمی هستند.(یک پستی در تالار هست که در ان یکی دونفر از کاربران قالب ترجمه میکنند ولی کلا فعالیت این دوستان کم هست و خیلی دیربه دیر پاسخگو هستند)
با تشکر
با سلام خدمت شما .خیلی تشکر ان شالله به رودی سفربه مشهد قسمته شما هم بشه،البته من خطه ایرانسل که روی تبلتم بود را شارژ کردم که در جشن روز تولد آقا در اتاق چت بیایم ولی اصلا اینترنت ایرانسل در مشهد به خاطر ارتقای دکل های تی ری جی خط نمی داد وبسیار هم شلوغ بود
والا من در جلسه اخیر به آقای سجادی وآقای کیانی پیشنهاد دادم من یک تایپ می زنم وقالب هایی که توسط دوستان وبلاگ نویس ترجمه می شود را جمع آوری وهفته به هفته امتیازی به آن ها می دهیم که ایشان فرمودند که ما الان هم همین کار می کنیم وهرکسی که قالب ترجمه ومعرفی کند امتیازی به آن می دهیم ،اما بنده خودم شخصا تصمیم دارم شروع به ترجمه چندین قالب در هر ماه بکنم وبه راسخون معرفی کنم ،حتی در خواست ترجمه قالب نیز از کاربران بگیرم.
در مورد ترجمه قاب من فقط موفق شدم یک قالب آن هم دست وپاشکستهبه تبلاگ تبیان ترجمه کنم ولی کاره سختی نیست ومی توان قالب هایی را با توجه به پارامترهای موجود در ترجمه قالب وبلاگ در هر سرویس وبلاگ دهی ترجمه کرد.
چشم حتما من این نکات دوستان را یادد داشت می کنم که در جلسه آینده با روابط عمومی مطرح کنم ،حتی اگرشده جلسه را جلو می اندازم ومتجرم های حرفه ای قالب را شناسایی می کنم حتما ولی مشکل اینجاست که کاربران تالار خیلی کم هستند واکثرا کسانی هستند که وبلاگ نویسی بلد نبوده وبه امید آموزش به تالار می آیند وتبحر خاصی در وبلاگ نویسی از نظر فنی هم حتی ندارند