0

Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو
یک شنبه 16 شهریور 1393  10:11 AM

سلام بر  آقا مهدی بزرگوار.

ولادت با سعادت آقا امام رضا(ع) را به شما تبریک  عرض می نمایم.

دوران مدیریت و تالار های مدیریت خوبی دارید .

در ابتدا به شما مدیر گرامی خسته نباشید میگم .خدا قوت.

امروز من فقط قصد پیشنهاد دادن دارم به شما بزرگوار.

در مورد تالار های دفاع مقدس و شهدا  فقط یک پیشنهاد دارم و اوونم اینه که شما زیر تالاری با نام چندرسانه ای دفاع مقدس داشته باشید.

ما از دفاع مقدس فیلم ها و سخنرانی های خیلی جالب و تاثیر گذاری داریم البته سرودهای دفاع مقدس را بارگذاری کردید. .میتونید از سایت امتداد استفاده نمایید به عنوان منبع.

در مورد تالار های علوم انسانی و دیدنی ها و شنیدنی ها بسیار کوشا بودید البته پیشنهاداتی هست برای این تالار ها هم که بعدا گفته خواهد شد.در مورد تالار دیدنی ها و شنیدنی ها می توانید تاپیکی با عنوان بهترین های سال ایجاد کنید و بهترین تصاویر و موضوعات مربوط به تالار را در آن جمع آوری نمایید.

در مورد تالار های علوم پزشکی و علوم کشاورزی مقداری کم کاری شده .این دو موضوع بسیار گسترده هستند و جا برای تحقیق و تاپیک های ویژه بسیار دارند به عنوان مثال در قسمت علوم پزشکی میتوانید آموز های اولیه و همچنین نحوه گرفتن فشار و زدن آمپول  و ... که به صورت ابتدایی هستن را به صورت درس نامه آموزش بدهید و سوالاتی هم طرح بکنید.

در مورد تالار های حوادث هم می توانید تاپیکی با عنوان برترین حوادث مخرب سال 93 و یا 92 ایجاد کنید و برترین اخبار سال که بیش از 100 تا نمی شود را در آن تاپیک جمع نمایید.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer amirali123 namebaran moradi92 borkhar nazaninfatemeh nargesi salma57 khodaeem1 flatrone1940 siryahya farshon
دسترسی سریع به انجمن ها