0

اللهم عجل لولیک المولانا الوحید الفرج

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پنج شنبه 13 شهریور 1393  1:18 AM

از توقیعات حضرت امام مهدی عج به شیعیان، این دعا در زمان غیبتشان می باشد:

" خدایا، خودت را به من بشناسان، زیرا اگر خودت را به من نشناسانی فرستاده ات را نخواهم شناخت.

خدایا، فرستاده ات را به من بشناسان، زیرا اگر او را به من نشناسانی، حجت بعد از او را نخواهم شناخت.

خدایا، حجتت را به من بشناسان زیرا اگر او را به من نشناسانی، از دین خود گمراه خواهم شد.

خدایا مرا به مرگ جاهلیت، مبتلا نکن و نمیران.! و دلم را بعد از توفیق هدایت، گمراه نکن.( روایات زیادی از رسول گرامی اسلام، حضرت محمد مصطقی ص و سایر معصومین ع صادر شده است که، اگر کسی امام زمان خود را نشناسد و بمیرد، با کفر دوران جاهلیت از دنیا رفته است.) 

خدایا،مرا در دینت ثابت قدم کن و مرا به اطاعت خود مشغول کن و دلم را برای ولایت ولی امرت، نرم کن و مرا از امتحانات خلقت، عافیت بخش. و در اطاعت ولی امری که او را پوشانده ای، ثابت قدم کن. او که با اراده تو از مخلوقات، غایب شده و منتظر امر توست. و تو بهتر از همه می دانی که مناسب ترین وقت برای ظهور او چه وقت است، تا امامتش را آشکار و سرش را هویدا کنی. در این انتظار، به من صبر بده تا مقدم شدن آنچه به تاخیر انداختی و تاخیر آنچه که مقدم داشتی را نخواهم. آنچه را که پوشاندی باز نکنم و درباره آنچه که کتمان کردی، جستجو نکنم و در تدبیرت مخالفت نکنم و از چرا و چگونگی آن ها و این که چرا ولیت ظهور نمی کند با این که زمین پر از ظلم، شده است، سوال نکنم و تدبیر تمام امورم را به تو می سپارم."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها