آش برنج همدان
سه شنبه 11 شهریور 1393 1:11 PM
طرز تهیه آش برنج همدان
آماده سازی: 1 ساعت
ماست به مقدار لازم (برای سرو كردن همراه غذا) |
نمك به میزان لازم |
آب قلم 2 لیوان |
عدس یك چهارم پیمانه |
برنج 1 پیمانه |
گشنیز 200 گرم (به صورت ساطوری شده) |
سپس آب قلم خوب پخته شده را با برنج خیس خورده مخلوط كرده و اجازه میدهیم تا جند جوش بزند.سپس عدس و گشنیز و نمك را به مواد اضافه میكنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم جابیفتد و به خوبی لعاب بیندازد. پس از آنكه آش به خوبی جا افتاد آن را برای سرو كردن در ظزف بریزید و همراه آن ماست میل كنید البته برخی از افراد در همدان اضافه كردن آبغوره را به ماست ترجیح میدهند!
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست