0

وبلاگ "دین همیار زندگی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ مدیر تالار
جمعه 21 شهریور 1393  7:58 PM

با سلام وصد درود به کاربر محترم وبلاگ دین همیار زندگی

وبلاگ دین همیار زندگی قالب بسیار عالی دارد وحرفی نمی توان زد ،چون واقعا این قالب بی نظیره برای وبلاگ ،این وبلاگ از دید من هیچ نقدی ندارد ومی توان این وبلاگ را جز بهترین وبلاگ ها هم از نظر فنی وهم از نظر نوشتاری در راسخون بلاگ وبرنامه های ذره بین وبلاگ نویسان راسخون معرفی کنم.

جای دارد خصوصیات این وبلاگ را عرض کنم وباهم مرور کنیم که برای دیگران نیز تجربه گردد

1-طرح این قالب طوری پیدا شد که از نظرفنی بسیار سبک ساخته شده وهم از نظر شکل وظاهر بسیار ساده هست ،همانطور که می دانید زیبایی در سادگی نیز نقش دارد .

2-هدر وبلاگ بسیار متناسب طراحی شده در عین سادگی وزیبایی طراحی شده

3-یکی از بهترین کارهای این وبلاگ ثبت آن در سایت ساماندهی بوده

4-کد جاوا اسکریب به تناسب در این وبلاگ به کار گرفته شده

5-تبادل لینک با وبلاگ های دیگربسیار خوب هست ،باعث پر بازدید شدن وبلاگ دین همیار زندگی خواهد شد

7-همیشه ساخت یک لوگو برای وبلاگ خیلی خوبه ،به همین دلیل ساخت یک لوگو برای وبلاگ خیلی خوب هست ،ووبلاگ دین همیار زندگی این تمایز را دارد

8-آمارگیر وب گذر خیلی در ارایه آمار دقیق هست واین وبلاگ این امتیاز را نیز برای وبلاگ دین همیار زندگی در نظر گرفته هست

9-یکی از بهترین خصوصیت این وبلاگ به روز رسانی مسمترآن هست

10-نوای این وبلاگ نیز دارای یک خصوصیت متناسب هست ،چرا که مثل وبلاگ های دیگر به محض ورود باعث پخش خودکار نمی شود وپخش آن را نیز انتخابش به بازدیدکننده وبلاگ سپرده شده

در پایان نیز از این وبلاگنویس مذهبی ووبلاگنویس حرفه ای راسخون بلاگ بسیار سپاسگزارم ،ان شالله در ماه های آینده نیز وبلاگ های دیگ این کاربر محترم نیز زیر ذره بین شما وبلاگ نویسان خواهد رفت ،برای این وبلاگ نویس محترم آرزوی موفقیت روز افزون داریم

منتظر شما در برنامه های بعدی ذره بین هستیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
moradi92 sayyed13737373 namebaran rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها