پاسخ به: وبلاگ "دین همیار زندگی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
شنبه 15 شهریور 1393 9:10 AM
انتقادات:
1- عنوان وبلاگ زیاد مشخص نیست. بخصوص کلمه دین! بهتر بود با فونت زیباتر و رنگ مشکلی با استایل سفید در محل مناسبتری قرار گیرد.
2- قسمت درباره ی وب سایت لینک عکسی رو گذاشته اید که بنده با مرورگرهای مختلف امتخان کردم اما عکس مورد نظر لود نشد!
3- چرا مطالب وبلاگ بصورت پیوسته ارسال نشده است؟ از فروردین ماه 93 تا شهریور 93 هیچ پستی قرار داده نشده است که این از معایب یک وبلاگ می باشد.
یک وبلاگ خوب باید هر روز یا چند روز یکبار یک پست جدید اضافه نماید.
پیشنهادات:
1- در خصوص وبلاگی با موضوع دین می توان موضوعات بسیار زیادی رو مورد نقد و بررسی قرار داد. بهتر است موضوعات وبلاگ را توسعه دهید و فقط مختص به موضوع نباشد.
2- قسمت نوای وبلاگ میتونید کد یک موسیقی ملایم رو قرار بدید که باعث جذب بازدید کننده شود.
3- قسمت دیگر موارد کدهای زیادی رو قرار دادید که این به نظر بنده کمی از زیبایی قالب وبلاگتون رو گرفته.
4- بهتر است فونت تمام پستها یکسان انتخاب شود. همچنین اگر برای پستهایتان عکسی در نظر گرفته اید عکسهای هرپست وسط چین و با اندازه های یکسان قرارداده شوند.
سلام بر شما بزرگوار .
شما دیروز قبل از شروع ذره بین دیدن کردید وبلاگ در حال آماده سازی بودش
قالب جدید ترجمه و تغییر داده شد.دوباره دیدن فرمایید
در مورد مطالب هم باید عرض کنم که این وبلاگ برای ترجمه قالب ها مورد استفاده قرار می گرفت.ولی چشم گفته شما را اجرا خواهم نمود.
نوای وبلاگم تغییر داده شد (نوای وبلاگ سلیقه شخصی هستش) امکان داره برای شما جالب نباشه ولی برای کس دیگه ای جالب باشه.
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*