0

amirhossein1392 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!

amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

پاسخ به:amirhossein1392 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!
شنبه 8 شهریور 1393  9:59 AM

نقل قول hossein201273

1. خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید.

باسلام. من امیرحسین خداپرست هستم. متولد سال 1378 در اصفهان هستم. حدود یکسال است که مدیریت تالار انجمن راسخون را بر عهده گرفته ام. هم اکنون مدیر وبلاگ نجوم و مدیر تالارهای نجوم، تازه های خبری، هوافضا و زمین و زمین شناسی هستم. البته پارسال نام کاربری ام amirhossian1390 بود ولی به دلایلی نام کاربری ام را عوض کردم.

2. نظرتون در مورد سایت راسخون؟

وبسایت راسخون یک سایت جامع در مورد موضوعات مختلف است. مدیریت خوب حاج آقای سجادی همراه با هماهنگی و مسئولیت شناسی کارکنان موسسه ی فرهنگی و هنری نور راسخون به ارزش این وبسایت افزوده است. با اینکه در یکسال اخیر این وبسایت دچار برخی ایرادات فنی شد ولی این ایرادات از ارزش وبسایت راسخون کم نمی کند.

3. وبلاگ راسخونی خود را معرفی کنید؟

من وبلاگ های زیادی در راسخون دارم ولی بنا به دلایلی نتوانستم همه ی آن ها را بروز رسانی کنم. اما وبلاگ نجوم را به دلیل اینکه علاقه به نجوم دارم بروزرسانی می کنم. وبلاگ نجوم وبلاگ تخصصی است که در آن به اطلاع رسانی اخبار نجومی، بارگزاری مقالات نجومی مشغول هستم. جدیداً در این وبلاگ موضوعات گسترده تر شده و موضوعاتی نظیر نرم افزارهای نجوم (رایانه) ، نرم افزارهای نجوم (تلفن همراه) ، کتاب های نجومی و غیره برای علاقه مندان به نجوم و کیهان شناسی ایجاد شده است. این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به نشانی http:///samandehi.ir ثبت شده است. همچنین این وبلاگ در وبسایت پیوندها به نشانی http://peyvandha.ir نیز ثبت شده است. تمامی مطالب این وبلاگ دارای ارزش علمی می باشند چون همه ی مطالب آن از وبسایت ها و خبرگزاری های معتبر استخراج شده اند. در این وبلاگ هر از چند گاهی نظرسنجی بارگزاری می گردد که پس از پایان مهلت مقرر شده نتیجه ی نظرسنجی در پستی جداگانه اعلام خواهد شد و بنابراین از همه ی کاربران گرامی درخواست دارم حتماً در نظرسنجی این وبلاگ شرکت کنند و همچنین نظرات خودشان را در راستای رفع عیوب وبلاگ با بنده در میان بگذارند.

4. چند سال که وبلاگ نویسی می کنید؟

حدود دو سال است که وبلاگ نویسی می کنم.

5. تعریف شما از وبلاگ و وبلاگ نویسی چیست؟

وبلاگ وسیله ای است برای گسترش سطح دانش و اطلاعات مردم / وبلاگ نویسی شغلی است که در آن فرد وظیفه دارد که مطالب جالب و مرتبط با موضوع را در وبلاگ بارگزاری کند تا دیگر کاربران از آن استفاده کنند. البته وبلاگ نویسی فقط به تأمین مطالب وبلاگ ختم نمی شود بلکه کد نویسی قالب و مواردی دیگر نیز از وظایف یک وبلاگ نویس می باشد.

باتشکر از شما

منتظر حضور آتشین شما عزیزان هستیم... .

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

تشکرات از این پست
hossein201273 borkhar salma57 khodaeem1 namebaran ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها