کیک گلابی با بادام
دوشنبه 3 شهریور 1393 1:22 PM
كاكائو 40گرم (چیپس شده) |
بادام 1چهارم پیمانه (تست شده) |
آرد 200گرم |
بیكینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری |
آب دو و نیم پیمانه |
پوست لیمو ترش 1قاشق چایخوری (رنده شده) |
گلابی 8عدد |
وانیل نصف قاشق چایخوری |
تخم مرغ 3عدد |
شكر 380گرم |
كره 125گرم |
ماست 160گرم (خامه ای) |
بادام 60گرم (بدوت پوست) |
طرز تهیه :
ابتدا گلابیها را پوست كنده و به شكل دلخواه خرد كرده و كنار میگذاریم. آب را به همراه یك پیمانه از شكر (200 گرم)، رنده پوست لیمو و نیمی از وانیل داخل ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابیها را اضافه كرده، حرارت را كم میكنیم و حدود 30 دقیقه زمان میدهیم تا گلابیها كمی نرم و لطیف شوند. حال گلابیها را از ظرف خارج كرده و بقیه شیره را میگذاریم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش یابد، سپس شیره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود.
فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم میكنیم. باقیمانده شكر و كره را كه به دمای محیط رسیده، با همزن برقی میزنیم تا پوك شود، سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كرده، بقیه وانیل را نیز میافزاییم و بعد از هر بار اضافه كردن تخممرغها، در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در این مرحله ماست خامهای و دو قاشق سوپخوری از شیره سرد شده را افزوده و مواد را هم میزنیم. آرد مخلوط شده با بیكینگپودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنین بادام درسته را اضافه كرده، هم میزنیم. مواد را درون قالب میریزیم و گلابیها را روی کیک چیده و به آرامی فشار میدهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت و نیم میگذاریم. كیك را از فر خارج كرده، بعد از 10 دقیقه از قالب در آورده و بقیه شیره را با قلممو روی كیك میمالیم.
نكات:
1)بهتر است بعد از پخت كیك از عسل و بادام برای تزیین استفاده كنید.
2)برای برشته شدن بادام، میتوانید آنها را درون یك تابه روی حرارت كم تست كنید.
3)میتوانید به جای گلابی تازه از كمپوت آن استفاده كنید كه در این صورت نیازی به پخت آن نیست البته استفاده از آب كمپوت به جای شیره آن را خوشمزه تر میكند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست