0

بستنی وانيلي خانگي

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

بستنی وانيلي خانگي
پنج شنبه 30 مرداد 1393  12:29 PM

يک بستنی خانگی بسیار لطیف که مکملی برای انواع شیرینی جات و دسرهاست و بودن آن در منزل بهتر از نبودن آن است.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

بستنی وانیلی پر استفاده‌ترین نوع بستنی بوده و مناسب هر سلیقه‌ای می‌باشد. استفاده از این بستنی آنقدر زیاد است که کاربردهای متنوع آن را نمی‌توان بر شمرد. با اضافه‌کردن این بستنی به قهوه می‌توان به‌راحتی یک کافه‌گلاسهٔ ساده تهیه‌ نمود، یا اینکه می‌توان آن را به همراه مکمل در کنار پای سیب داغ و یا پنکیک و کرپ مصرف‌ نمود. این مقدار بستنی را برای 8 تا 10 نفر می‌توانید سرو کنید.

مواد لازم:

مخلوط مساوی از شیر و خامه

4 پیمانه

خامه سفت

4 پیمانه

زرده تخم‌مرغ

18 عدد

شکر

½1 پیمانه

وانیل

کمی

طرز تهیه:
  1. یک کاسه بزرگ را داخل فریزر می‌گذاریم تا یخ بزند. در یک قابلمه، مخلوط شیر و خامه و وانیل را حرارت می‌دهیم و گاهی به‌‎هم می‌زنیم که نسوزد یا ته‌ نگیرد. اجازه ندهید بجوشد، فقط بخار کند. سپس زیرش را خاموش می کنیم.
  2. در یک کاسه زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را می‌زنیم. نصف مخلوط کرم خامه را به مخلوط تخم‌مرغ‌ ها و شکر اضافه و مخلوط می‌نماییم. حال مخلوط تخم‌مرغ و خامه را داخل قابلمه بر روی باقیمانده خامه گرم می‌ریزیم و مخلوط می‌نماییم و بر روی حرارت متوسط می‌پزیم و با قاشق‌چوبی هم می‌زنیم. انگشت خود را پشت قاشق می‌کشیم، چنانچه قاشق با کشیدن انگشت کاملاً تمیزشود، مخلوط را از روی حرارت برمی‌داریم. اگر نه، اجازه می‌دهیم مخلوط به غلظت‌مناسب برسد. سپس از روی حرارت برمی‌داریم.
  3. کاسه بزرگمان را از داخل فریزر در می‌آوریم و داخل آن 4 مشت پر از یخ می‌ریزیم و روی یخ ها آب سرد می‌ریزیم. یک کاسه کوچکتر داخل کاسه آب و یخ می‌گذاریم.
  4. مخلوط بستنی را داخل ظرف کوچکتر ریخته و مخلوط می‌کنیم تا بستنی فرم بگیرد. اگر دستگاه بستنی‌ساز در منزل دارید این مخلوط را در دستگاه بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه‌تان عمل نمایید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها