0

چشم زخم ازدیدکاربران وروایات چیست؟

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:چشم زخم ازدیدکاربران وروایات چیست؟
شنبه 25 مرداد 1393  12:21 PM

amirali123 :

والا من خودم موندم منظورم اينكه از لحاظ علمي دليلي نداره ولي همين طوري و با استناد به گفته هاي قديميها من باورش دارم مي دونيد من تو خونمون مواقعي كه مهمون مياد بعد از رفتنشون من حتما يه اسپند دود ميكنم و خيلي هم خوب ميشه بعد در مورد اينكه ميگن چشمش اون  شوره هم مي كمي باور دارم من خودمون رو مثال ميزنم ما يه فاميل داريم كه حالا من نسبتش رو نميگم هر وقت كه ايشون مادرم رو ميبينند و بعدش مادر من حالش بعد ميشه ميدونيد نه اون طوريكه چيز بشه ها ولي چون مادر من بيماري رماتيسم دارن و مثلا حالشون خوب هست به محض اينكه ايشون مادر من رو ميبينن  بعد از رفتنشون بدن مادر من به هم ميريزه حالا اينجا چند حالت ممكنه كه مادر من از كار زياد خسته شده و .............. اما اين رو من ميدونم اون چشاي فاميلون ( غيبت نباشه ) بد جوري ............. به طور كلي من يه طورايي اين موضوع رو باور كردم بعدش يه ماجراي ديگه هم بگم

يكي از فاميل دامادمون كه ارتشي هم هست و جوون شايد 26 سال داشته باشه و ازدواج هم كرده و بچه هم داره ايشون يهويي يه مريضي گرفتند حالا اسمش يادم ني كه بنده خدا وضعش بد و بود عفونت و فلج تا گردن و ......... كما و ........................... تازه بود كه با يه حاج خانم كه فاميل نزديكشون بود يه جا بوديم و ايشون ميگفتند هر چي خدا صلاح بدونه و همون ميشه ولي اون رو چشم  زدن و از اين جور حرفها ..........

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi haj114
دسترسی سریع به انجمن ها